Skocz do zawartości

Apelacja do mute z dnia 28.01.2019 ok.18:35 - Bogus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Bogus

Nick osoby nakładającej kare: Velty

Powód nałożenia kary: Teoretycznie wywywanie innego gracza

Krótki opis sytuacji: Jeden z graczy o nicku jeśli dobrze pamiętam "Gumi" notorycznie spamuje na chacie treści w stylu "cyk do administracji" "cyk ban" itp. co jest bardzo irytujące i nie raz była mu zwracana uwaga łagodnie żeby tego nie robił, mimo to kiedy kolejny raz napisał swój słynny tekst napisałem aby się zamknął i przestał tak pisać, po czym otrzymałem mute na 360 minut od kogoś z nickiem "Velty" w treści było napisane, że niby wyzywałem innego gracza. Wiele osób na serwerze stanęło w mojej obronie naskakując na Velty i popierając moje zachowanie. Jednymi z graczy którzy to widzieli byli Oweii i Buchman (o ile dobrze zapamiętałem).

Dowody: Mam świadków całego zajścia-  "Oweii" i "Buchman".

Coś od siebie: Uważam, że mute za zwrócenie uwagi graczowi który spamuje tak idiotycznymi wiadomościami jest delikatnie mówiąc -nad wyraz a Velty niech przestanie się mądrzyć i rozdawać mute jak cukierki w halloweenową noc.

Napisano

Dobrze, że zwróciłeś mu uwagę, każdy ma prawo do opinii. Jednakże sposób w jaki to zrobiłeś jest okrutny. Zamiast napisać kulturalnie, napisałeś żeby cyt. "zamknij mordę już Gumi", a następnie naskoczyłeś na niego, mówiąc, że nic nie robi tylko siedzi przed komputerem itd. Napisałeś to z taką pogardą i chamstwem, że nawet nie dałem ci szansy. Ty mogłeś mieć o nim zdanie i jeszcze zakazywać mu pisania na chacie globalnym, a on nie może po prostu napisać "i cyk mute za wyzwiska" do typa, który napisał słowo "pederasta"? To nawet nie było do ciebie. Karę zostawiam. 

VeltY.

Napisano (edytowane)

Co jest złego w słowie pederasta? (a no tak Velty jest niedoukiem i dla niego wszystko co kojarzy się z "pedał" jest wulgarne). Skoro chłop może wkurwiać pół serwera spamując na czacie i nie reagujac na uwagi od graczy które się zdarzają dzień w dzień a ja dostaje mute za napisanie "zamknij mordę" przy poparciu połowy serwera to coś jest chyba nie tak, co?

Edytowane przez Boguś
Napisano

A nie zwróciłem mu uwagi normalnie bo robię to od 2 dni i nic do tego 15 letniego tłuka nie dociera, pozdrawiam ;)

• Developer/owner
Napisano

Po Twoich wypowiedziach widać, kto na prawdę jest winny i czy zasłużyłeś na karę.

Przedłużam karę na 2 tygodnie od teraz, to samo tyczy się forum.

• proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...