Boguś Napisano 28 Stycznia 2019 Napisano 28 Stycznia 2019 Nick: Bogus Nick osoby nakładającej kare: Velty Powód nałożenia kary: Teoretycznie wywywanie innego gracza Krótki opis sytuacji: Jeden z graczy o nicku jeśli dobrze pamiętam "Gumi" notorycznie spamuje na chacie treści w stylu "cyk do administracji" "cyk ban" itp. co jest bardzo irytujące i nie raz była mu zwracana uwaga łagodnie żeby tego nie robił, mimo to kiedy kolejny raz napisał swój słynny tekst napisałem aby się zamknął i przestał tak pisać, po czym otrzymałem mute na 360 minut od kogoś z nickiem "Velty" w treści było napisane, że niby wyzywałem innego gracza. Wiele osób na serwerze stanęło w mojej obronie naskakując na Velty i popierając moje zachowanie. Jednymi z graczy którzy to widzieli byli Oweii i Buchman (o ile dobrze zapamiętałem). Dowody: Mam świadków całego zajścia- "Oweii" i "Buchman". Coś od siebie: Uważam, że mute za zwrócenie uwagi graczowi który spamuje tak idiotycznymi wiadomościami jest delikatnie mówiąc -nad wyraz a Velty niech przestanie się mądrzyć i rozdawać mute jak cukierki w halloweenową noc.
VeltY. Napisano 28 Stycznia 2019 Napisano 28 Stycznia 2019 Dobrze, że zwróciłeś mu uwagę, każdy ma prawo do opinii. Jednakże sposób w jaki to zrobiłeś jest okrutny. Zamiast napisać kulturalnie, napisałeś żeby cyt. "zamknij mordę już Gumi", a następnie naskoczyłeś na niego, mówiąc, że nic nie robi tylko siedzi przed komputerem itd. Napisałeś to z taką pogardą i chamstwem, że nawet nie dałem ci szansy. Ty mogłeś mieć o nim zdanie i jeszcze zakazywać mu pisania na chacie globalnym, a on nie może po prostu napisać "i cyk mute za wyzwiska" do typa, który napisał słowo "pederasta"? To nawet nie było do ciebie. Karę zostawiam. VeltY.
Boguś Napisano 28 Stycznia 2019 Autor Napisano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Co jest złego w słowie pederasta? (a no tak Velty jest niedoukiem i dla niego wszystko co kojarzy się z "pedał" jest wulgarne). Skoro chłop może wkurwiać pół serwera spamując na czacie i nie reagujac na uwagi od graczy które się zdarzają dzień w dzień a ja dostaje mute za napisanie "zamknij mordę" przy poparciu połowy serwera to coś jest chyba nie tak, co? Edytowane 28 Stycznia 2019 przez Boguś
Boguś Napisano 28 Stycznia 2019 Autor Napisano 28 Stycznia 2019 A nie zwróciłem mu uwagi normalnie bo robię to od 2 dni i nic do tego 15 letniego tłuka nie dociera, pozdrawiam
Developer/owner proklin Napisano 29 Stycznia 2019 Developer/owner Napisano 29 Stycznia 2019 Po Twoich wypowiedziach widać, kto na prawdę jest winny i czy zasłużyłeś na karę. Przedłużam karę na 2 tygodnie od teraz, to samo tyczy się forum.
Rekomendowane odpowiedzi