Espect Napisano 11 Sierpnia 2021 Napisano 11 Sierpnia 2021 Data i godzina zdarzenia:11.08.2021 godzina Nick oskarżającego: a raczej mozna powiedziec oskarzajacych: @Espect @naimad424@mateuszekhehe@B.a.r.t.i.XMisiekMikke shin @Wolfcreed Nick oskarżonego: Fantastyczny Powód napisania skargi:Powod skargi ktory pisze wraz w imie osob ktorzy zostali pokrzywdzeni, zdenerwowani. Przejdzmy do sedna i powodu pisania skargi jest taki jak gracz Fantastyczny, specjalnie wpycha sie na stanowisko na mechu, zastawia pojazdem stanowisko warsztatowe oraz taranuje pojazdy do naprawy. Gracz jedny dostal prawko od @BeezyLecz sadze ze ten gracz nie nadaje sie na granie w naszym spoleczenstwie i nalezy mu sie banicja na dluzszy okres niz trwanie wakacji, wszystkie dowody beda w postaci filmow i zrzutow ekranow, Liczymy z glebi serca ze gracz zostanie surowo ukarany niz tylko zawieszeniem prawka na iles godzin Dowody w postaci logów lub screenshotów: 11
mateuszekhehe Napisano 11 Sierpnia 2021 Napisano 11 Sierpnia 2021 dodatkowe odwalania rowerem/skuterem 4
JanoW Napisano 11 Sierpnia 2021 Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) Od siebie również mogę dodać nagranie, jak mnie owy gracz mnie taranuje. Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez JanoW
Espect Napisano 11 Sierpnia 2021 Autor Napisano 11 Sierpnia 2021 https://streamable.com/y74ng8 Tu jeszcze ode mnie
Administrator NyKo Napisano 11 Sierpnia 2021 Administrator Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) Gracz Fantastyczny traci uprawnienia B na 7 dni oraz otrzymuje karę za utrudnianie gry. Zamykam Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez NyKo 1
Rekomendowane odpowiedzi