Skocz do zawartości

Przeprosiny dla proklina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Polonsky na dsc tandeta

Nick osoby nakładającej kare: nie jestem pewny ale chyba proklin

Powód nałożenia kary: na discord za to że go zwyzywałem a na serwerze za to że jakiś chlop mi dal hajs a ja go nie oddałem

Krótki opis sytuacji:   całe moje zachowanie w tamtym dniu było pod wpływem emocji spowodowanych zdalną nauką. Dostałem bana na serwerze za to że wziałem hajs od jakiegoś typka i go nie oddałem ale musiałem wyłaczyć gre i połączyć się na spotkaniu na microsoft teams a mój komp nie jest za dobry ma i3 i jakąś słabą karte graficzną no ogólnie jest do wywalenia ale na szczęście gry jakoś chodzą. A na dsc dostałem bana tak jak wcześniej wspominałem za zwyzywanie administratora zwyzywałem go  po banie na serwerze najpierw mu powiedziałem o co chodzi ale później jakoś tak wyszło że go zwyzywałem

Dowody: jedynym dowodem to moja konwersacja na discordzie z proklinem (chyba z nim)

Coś od siebie: Bardzo przepraszam zmieniłem sie, chciałbym też przeprosić tego administratora którego zwyzywałem. Nie będę odwalać będę stosował się do regulaminu i zrobię wszystko za unbana. Pozdrawiam

Edytowane przez Tandeta
  • Like 3
  • Administrator
Napisano (edytowane)

@Tandeta przede wszystkim usuń wulgaryzmy i zastosuj wzór.

Edytowane przez NyKo
  • Tandeta zmienił tytuł na Przeprosiny dla proklina
  • 4 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

Karę za nie oddanie kasy dostaje się po jakimś czasie, a nie od razu, nie było to więc winą wolnego komputera.

Dodatkowo są to dwa przewinienia jednocześnie, w takim przypadku odpowiedź jest jedna.

Apelacja odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...