Tandeta Napisano 10 Sierpnia 2021 Napisano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) Nick: Polonsky na dsc tandeta Nick osoby nakładającej kare: nie jestem pewny ale chyba proklin Powód nałożenia kary: na discord za to że go zwyzywałem a na serwerze za to że jakiś chlop mi dal hajs a ja go nie oddałem Krótki opis sytuacji: całe moje zachowanie w tamtym dniu było pod wpływem emocji spowodowanych zdalną nauką. Dostałem bana na serwerze za to że wziałem hajs od jakiegoś typka i go nie oddałem ale musiałem wyłaczyć gre i połączyć się na spotkaniu na microsoft teams a mój komp nie jest za dobry ma i3 i jakąś słabą karte graficzną no ogólnie jest do wywalenia ale na szczęście gry jakoś chodzą. A na dsc dostałem bana tak jak wcześniej wspominałem za zwyzywanie administratora zwyzywałem go po banie na serwerze najpierw mu powiedziałem o co chodzi ale później jakoś tak wyszło że go zwyzywałem Dowody: jedynym dowodem to moja konwersacja na discordzie z proklinem (chyba z nim) Coś od siebie: Bardzo przepraszam zmieniłem sie, chciałbym też przeprosić tego administratora którego zwyzywałem. Nie będę odwalać będę stosował się do regulaminu i zrobię wszystko za unbana. Pozdrawiam Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez Tandeta 3
Administrator NyKo Napisano 10 Sierpnia 2021 Administrator Napisano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) @Tandeta przede wszystkim usuń wulgaryzmy i zastosuj wzór. Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez NyKo
Developer/owner proklin Napisano 3 Września 2021 Developer/owner Napisano 3 Września 2021 Karę za nie oddanie kasy dostaje się po jakimś czasie, a nie od razu, nie było to więc winą wolnego komputera. Dodatkowo są to dwa przewinienia jednocześnie, w takim przypadku odpowiedź jest jedna. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi