MOUSAPRZEZDWAs Napisano 8 Sierpnia 2021 Napisano 8 Sierpnia 2021 Nick: MOUSSA Nick osoby nakładającej kare: Norcio_PL Powód nałożenia kary: Taranowanie Krótki opis sytuacji: (Z całym szacunkiem do Norcio_PL. Chciałbym ubiegać się o odzyskanie możliwości zdania prawa jazdy i prosiłbym o wybaczenie mi tego niedopuszczelnego czynu jakim jest taranowanie.) Ja,McRoyal,Kosapl postanowiliśmy się pobawić w przepychanie, coś na zasadzie kto lepiej pcha ? Lecz możliwe, że jakiś gracz nie zrozumiał całego zajścia i napisał na mnie reporta Norcio_PL jako jeden z najaktywniejszych moderatorów zareagował i zobaczył, że faktycznie taranuję aż dwóch graczy. Cała sytuacja miała miejsce obok warsztatu MIRROR PARK. Jeszcze raz bardzo przepraszam i dziękuję, że na serwerze są ,,Zieloni" Co bardzo szybko ratują graczy z niefortunnych sutacji. Smacznej kawusi i miłego wieczoru ❤️ Dowody: Niestety brak. Coś od siebie: Chciałbym okazać skruchę jako okoliczność łagodząca pozdrawiam MOUSSA 5
Developer/owner proklin Napisano 3 Września 2021 Developer/owner Napisano 3 Września 2021 Apelację zamykam przez przedawnienie kary.
Rekomendowane odpowiedzi