R3M1XOoo Napisano 3 Sierpnia 2021 Napisano 3 Sierpnia 2021 (edytowane) Nick: R3M1XOoo Nick osoby nakładającej kare:Proklin Powód nałożenia kary: Obraza Admina Krótki opis sytuacji: Nie wiem co tu napisać gdyż nie ja obraziłem (nawet nie rozmawialem z administracją) ani sie nie logowalem wczoraj w nocy o 1 czy tam wczesniej (o 23 zakonczyłem rozgrywke) nawet do admina nie pisałem ani nie obrażałem Proklina pewnie sie pomylił i mnie zbanowal gdyż nie obrażam administracji lub innych osob na serwerze. Dowody: Koledzy mogą potwierdzic ze jestem niewinny bo nie obrazam ludzi Coś od siebie: To nie ja! ja nic nie zrobilem nawet mnie na serwerze nie bylo i nie obrazam osob bez powodu ani z jakiegos powodu a w szczegolnosci administracji (jedyna konwersacja pomiedzy mna a administracja sa wtedy kiedy ja sie pytam o cos) Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez R3M1XOoo 4
Developer/owner proklin Napisano 3 Września 2021 Developer/owner Napisano 3 Września 2021 @R3M1XOoo na Twoim koncie nie ma kary za obrazę administracji, najprawdopodobniej masz zmienne IP i trafiłeś na takie zbanowane. Restart routera powinien pomóc.
Rekomendowane odpowiedzi