Skocz do zawartości

Bartexx0 ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Bartexx0

Nick osoby nakładającej kare:Proklin i Norcio_PL

Powód nałożenia kary: Obraza administracji i "Taranowanie"

Krótki opis sytuacji: W nocy o godzinie 1:00 03.08.2021 bawiłem się wraz z Polbinio bawiąc się jakiś random zreportował mnie, dostałem kare za taranowanie tego randoma bez jakichkolwiek dowodów. Tłumacząc się moderatorowi Norcio_PL że bawiłem się z Polbinio a tego randoma tu nie bylo napisał ze mogę się bawić ale dostał reporta więc musi dać kare po czym dostałem kare na 24h Polbinio potwierdzając moderatorowi że to zabawa moderator stwierdził ze juz za późno. Następnie rozmawiając z administratorem o nicku Proklin dyskutowałem na ten temat po czym przyjechała osoba która napisała tego reporta i napisała na czacie że pomyliła id więc nie wiem skąd blokada.

Dowody: Dwóch świadków 

Coś od siebie: Popełniłem błąd używając wulgarnego słowa wobec administracji czego żałuje prosiłbym o odbanowanie w celu umożliwienia dalszej gry na jedynym sensownym serwerze rage i chciałbym kontynuować gre a nie stopować poprzez nieporozumienie jakiegoś gościa.

• Jestem za 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Developer/owner
Napisano

Dostałeś najniższą możliwą karę za obrazę administracji, takiej kary nie będziemy skracać.

Apelacja odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...