Skocz do zawartości

Skarga Na PrzemoVPL oraz deaasy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 31.07.2021 godzina 18:33:33

Nick oskarżającego: @Ciulala02

Nick oskarżonego: @PrzemoVPL oraz @deaasy

Powód napisania skargi: Toksyczność ,Nieopłacenie wjazdu, Odwalanie Samochodem oraz Utrudnianie Rozgrywki na ostatnim zlocie Sprunk Events, na którym widać jak PrzemoVPL taranuje pojazdy służbowe Sprunk Events. W nagraniu widać jak jeździ po naszych samochodach oraz pod koniec powtórki widać jak ten użytkownik zablokował wjazd/wyjazd z parkingu G1 który uniemożliwił wjazd oraz wyjazd dla wszystkich uczestników eventu.

Pod koniec ich odwalania napisałem 'widzimy się na forum', po czym gracz @deaasy odpisał 'j60 😜'.
Wszystko zaczęło się od momentu kiedy ta dwójka użytkowników nie chciała wpłacić $700 na wstęp, które było wymagane do uczestniczenia swoim pojazdem na evencie oraz które było kilkukrotnie ogłaszane na forum przez ekipę Sprunk Events. Obydwaj użytkownicy się zbuntowali oraz zaczęli nam utrudniać prowadzenie eventu.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:
Powtórka do oskarżeń @PrzemoVPL 
https://streamable.com/ujd3zj
 https://streamable.com/ipzqot

Zdjęcie do oskarżeń @deaasy

unknown.png

• Haha 2
  • Jestem za 6
Napisano

nie zmieniam zdania j60, szkoda ze wyciałeś co było dalej na dwóch nagranich, na pierwszym rebla nie stała nawet minuty tak jak stała na pierwszym nagraniu, po tym od razu ja ją przestawiłem na dół parkingu ;) to po pierwsze, po drugie na drugim nagraniu widać jak przemo przejechal riata przez barykade i akruat w momencie kiedy wyjechal murkiem uciałeś nagranie XD Śmieszne, a po trzecie nawet 1 osobie nie przeszkodziliśmy w evencie, nikt nie stał, nikt nie wjezdzal tam gdzie staliśmy, nie uczestniczyliśmy w evencie mordeczko 😄 Pozdrawiam serdecznie czytających

• Haha 3
  • Jestem za 1
Napisano (edytowane)

Nie uciąłem nagrania, tylko mam powtórki 30sekund, jedno nagranie ma 7 sekund który przedstawia początek tej akcji, po czym kolejna powtórka która trwa 30sekund co przedstawia dalszą akcje, Pierwsza powtórka trwa 7 sekund bo tyle co włączyłem opcje do powtórek, potem zza szybko kliknąłem 'zapisz', dlatego mamy 7sekund oraz 30sekund
Już pomijam fakt że PrzemoVPL odwalał przed eventem kiedy ekipa Sprunk Events ustawiała samochody, niestety na to nie mam powtórki bo nie zdążyłem tam być w porę dlatego nic nie będę pisał na ten temat, PrzemoVPL kilkukrotnie taranował wszystkich na evencie przez zrobienie sobie rampy z Penetratora z drugiej strony co mu umożliwiło wskoczenie na teren eventu bez wpłacenia kwoty wejściowej. Kiedy zablokowaliśmy mu 'rampę' zrobioną z Penetratora, PrzemoVPL wrócił na drugą stronę kontynuując wtargnięcie na teren eventu które zostało wklejone w formie powtórki powyżej.image.thumb.png.19fc260310385716af9c5474db77638f.png
Na zdjęciu powyżej widać jak razem z @ForresT próbowaliśmy uniemożliwić mu wjazd na teren eventu na którym nie kooperował z organizatorami.

Nie wiem czemu wypowiadasz się za coś czego nie zrobiłeś, PrzemoVPL powinien się wypowiedzieć aczkolwiek patrząc na te powtórki dużo chyba nie będzie miał do powiedzenia.

Update; Napisanie reporta poprzez /report było niemożliwe gdyż na serwerze nie było nikogo z działu Sup/Mod/Smod/Adm

Edytowane przez Ciulala02
  • Jestem za 2
Napisano

Dobra nie wiem jak bylo poźniej, nie będe się wypowiadał, ale jeszcze ostatni raz chciałbym się odnieść do sytuacji co tam napisałeś ze odwalał przed eventem, ja byłem wtedy z nim Glendalą i wtedy już była zrobiona brama sprunków i nic ale to doslownie nic nie robilismy tylko patrzylismy jak lataliście do sprunków helikopterem nic wiecej nie zastawialismy wjazdu ani tym bardziej czekaliśmy już na parkingu tu się mylisz.

Napisano

O Odwalanie przed eventem was nie oskarżam ale dzięki za wypowiedź 👌 Tylko wspomniałem, dlatego nie będę się rozpisywał na coś co nie mam dowodów
Ciebie tylko oskarżam o arogancką toksyczność przedstawioną na zdjęciu powyżej

• Jestem za 1
Napisano

Rozumiem, ogólnie przepraszamy za całą zaistniałą sytuacje ale też  musisz zrozumiec, że robiliśmy to bardziej dla żartów niż dla psucia rozgrywki, nie zostaliśmy tam nie stawaliśmy na miejscach eventu tylko wjechalismy raz i od razu wyjechaliśmy, ale to prawda nie powinniśmy tak robić, sorka.

• Administrator
Napisano

@PrzemoVPL otrzymuje karę za utrudnianie gry oraz odwalanie pojazdem, @deaasy otrzymuje karę za toksyczność.

Zamykam

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Jestem przeciw 1
  • NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...