PolskiKartofel2012 Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Dzień dobry bo mam duży problem z ragemp . aktualizowałem gta V i jak chciałem pograc to wyskoczył mi komunikat . i niewiem jak go naprawić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheerio Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Dzisiaj weszła aktualizacja GTA V, a więc osoby pracujące przy RAGE muszą zrobić łatkę. Przypuszczam, że do wieczora powinna się ona już pojawić i umożliwić wejście na serwer. Na ten moment trzeba czekać i liczyć, że uwiną się z tym jak najszybciej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambrzyko Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Wiadomo coś kiedy będzie? Albo jest jakiś poradnik jak to ominąć? Szukam już z 30 min Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheerio Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Parę minut przed godziną pierwszą weszła łatka od RAGE. Można już normalnie grać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheerio Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Zamykam i przenoszę do archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts