maf2 Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Witam, zwracam się ponownie z prośbą o zmianę hasła oraz emailu przypisanego do konta na koncie nie posiadam żadnych pojazdów, z tego co pamiętam to praktycznie większość moich zarobków pochodziła z konwojenta, naszła mnie ochota na serwerze, do zapomnienia hasła doszło w sposób "zepsucia" mi się dysku twardego na którym miałem pobranego RageMP oraz ustawione autologowanie, chciałbym znów uzyskać dostęp do konta. Oczekuję na odpowiedź czy uda mi się odzyskać to konto. Z góry dzięki. Nick w grze: Maf
sheerio Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Jeżeli chodzi o hasło to mógłbyś je zmienić przy pomocy e-maila (oczywiście jeśli konto było z nim połączone). Jeśli jednak nie pamiętasz żadnych danych logowania to może być to sporym problemem. Nie mamy możliwości zweryfikowania Cię i potwierdzenia, że to faktycznie Ty. Spróbuj skontaktować się ewentualnie z Proklinem lub slawurem na Discordzie, może uda się coś zdziałać.Discord -> Zaproszenie
maf2 Posted July 21, 2021 Author Posted July 21, 2021 Okej, będę sie próbować skontaktować przez Discorda
Recommended Posts