Norbi2000 Napisano 18 Lipca 2021 Napisano 18 Lipca 2021 Nick: Norbi2000 Nick osoby nakładającej kare: @sheerio Powód nałożenia kary: Mute - Toksyczność Krótki opis sytuacji: Jeździłem autem z kolegami jak co dzień i podjechaliśmy na tanią giełdę i zobaczyłem jakiegoś gracza (Nie pamiętam nicku) z włączonym dmem po czym do niego podszedłem i go skopałem a on napisał na /G "Pozdrawiam panów z giełdy którzy mnie pobili na elektryku" a ja sarkastycznie napisałem "Pozdrawiam Idiotów z giełdy którzy mnie pobili na elektryku a tibijscy admini ich nie zbanowali" i dostałem muta za toksyczność na 3dni. Dowody: https://imgur.com/a/4VRr6r1 Coś od siebie: "Idiotów" to nazwałem swoich kolegów z którymi jeździłem autem czyli @VarteXX @Adixu i @Kebsktórzy jeśli mogą się udzielić bez dostania punktów to proszę ich o wypowiedź żeby napisali pod apelacją czy się czują obrażeni a słowo "Tibijscy" też nie było obrazą bo ma dużo znaczeń chyba że się czujesz urażona to mogę jedynie Cię przeprosić i niżej daję znaczenie tych słów i proszę o pozytywne rozpatrzenie apelacji. Pozdrawiam Norbi Tibijczyk Gracz w internetową grę Tibia, zwykle popadający w uzależnienie od komputera. tibiarz Człowiek Uzależniony Od TibiCzy słowo "Idiota" to wulgaryzm? Nie możemy wszak tego pojęcia banalizować. Nie każda obelga, nie każdy nawet najbardziej paskudny wulgaryzm są zaraz „mową nienawiści”. ... Nazwanie kogoś „idiotą” nie jest mową nienawiści, chyba że dotyczy osoby z dysfunkcjami intelektualnymi. 2
Adixu Napisano 19 Lipca 2021 Napisano 19 Lipca 2021 Potwierdzam nie czuje się urażony, a to wszystko było sarkazmem.
Developer/owner proklin Napisano 3 Września 2021 Developer/owner Napisano 3 Września 2021 W regulaminie nie ma zapisków, że nie można wyzywać obcych ludzi, jest całkowity zakaz. To czy obrażałeś kolegów, czy kogoś innego nie ma znaczenia. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi