jarekia Napisano 11 Stycznia 2019 Napisano 11 Stycznia 2019 Nick: jarekia Nick osoby nakładającej kare: VeRil Powód nałożenia kary: "Taran" Krótki opis sytuacji: Jechałem sobie sentinelem z dużą prędkością i nagle widzę że Veril spada z fagio (Pizzaboy 1).Zatrzymałem sie z pytaniem "wjechałem w ciebie ? " . Jak mogłem go potrącić skoro pizzaboy ma ghostmoda ? .To ewidentnie wina Rage lub internetu . Jestem jednym ze stałych graczy a Veril odbiera mi możliwość normalnego grania i zarabiania na serwerze . Dowody: Dowód w załączniku jak wygląda mój samochód po tym "taranie" Coś od siebie: Proszę o zwrot prawa jazdy i zwrot kosztów za egzamin/egzaminy 1
VeltY. Napisano 13 Stycznia 2019 Napisano 13 Stycznia 2019 Nie będę się wypowiadał na temat tego czy faktycznie zasłużyłeś, ale co do ghosta to on się wyłącza po tym jak spadniemy z motocykla.
Developer/owner proklin Napisano 13 Stycznia 2019 Developer/owner Napisano 13 Stycznia 2019 Skoro masz obawy o swój internet to dostosuj swoja jazdę na tyle, żeby mieć pewność, że nikomu nie przeszkodzisz... Ghost nie jest po to żeby jechać na ślepo z myślą "a przecież nic się nie stanie", tylko po to żeby przy ewentualnych problemach uratować osobę pracującą. Kara była krótka, mogła być dużo wyższa i powinieneś docenić, że to tylko godzina a nie pisać apelację. Temat leci do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi