Agew Napisano 2 Lipca 2021 Napisano 2 Lipca 2021 Data i godzina zdarzenia: 02.07.2021 Nick oskarżającego: Agew Nick oskarżonego: @Dawidsiak Powód napisania skargi: Wyzwiska w moją stronę. Z całym szacunkiem, ale da się normalnie porozmawiać w związku z zaistniałą sytuacją, w której finalnie i tak ja jestem pokrzywdzona, ale nie o to się tu rozchodzi. Dla mnie jest to toksyczna osoba, z którą nie mam przyjemności rozmawiać i nie życzę sobie, aby mnie obrażała. Wiem, że za ss z dc nie karacie, jednak chciałabym zwrócić uwagę na jego toksyczność. Poniżej zamieszczam ss z gry jak i z dc. Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/9p3yd7l 2 1 1 1 19
Dawidsiak Napisano 2 Lipca 2021 Napisano 2 Lipca 2021 (edytowane) W związku z tym iż zostałem oskarżony , na swoją obrone postanowiłem dorzucić kilka groszy. Zajście z całego zdarzenia , opublikuje za 10 minut. EDIT : W związku iż discord jest miejscem gdzie administracja nie jest za obowiązana nadać karę na swoją obronę mam nie potrzebne komentarze opisujące (naucz się jeździć) Najpierw trzeba samemu sobie zadać pytanie czy umie się coś robić , a następnie innym to głosić.) Jeżeli nie jesteś czegoś pewien/na to staraj się nie wprowadzać innych graczy w frustrację. (Przepraszam za słabą jakość , lecz chcę jak najszybciej zakończyć tą sprawę) Jeżeli ja mam zostać ukrany to niech też druga osoba poniesie konsekwencje. Edytowane 2 Lipca 2021 przez Dawidsiak dodanie filmiku i krotkiego opisu 2
Administrator NyKo Napisano 2 Lipca 2021 Administrator Napisano 2 Lipca 2021 @Dawidsiak powinieneś pozostać na swoim pasie, zostaniesz ukarany za jazdę pod prąd i taranowanie oraz toksyczność, @Agew zdążyła wrócić na swój pas więc zostanie ukarana za wcześniejszą jazdę pod prąd. Zamykam 1 1
Rekomendowane odpowiedzi