Skocz do zawartości

Skarga na Lifi oraz B.a.r.t.i.X

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 2021-07-01 20:14

Nick oskarżającego: Cr00ked

Nick oskarżonego: Lifi oraz B.a.r.t.i.X

Powód napisania skargi: caly serwer jest dla mnie toxic wiec supporci oraz administracja nie odczytuje juz nawet ode mnie reportow na temat wyzwisk wiec zwracam sie z tym na forum, jest to uciazliwe szczegolnie ze w miarach mozliwosci probuje innym pomagac a oni mnie wyzywaja nawet nie wiadomo za co

Dowody w postaci logów lub screenshotów: toxic.png.d8c0fceb8e2ee159df3cacb6224603dd.pngtoxic2.png.68a82c15202f9d862b55d81f9f7af283.png

• Haha 5
Napisano

Nie wiem czy wiesz, ale pisanie takiej skargi jest bez sensu ponieważ administracja pilnuje czatu w grze. Więc jakby to bylo cos obraźliwego dostaliby mute lub warna ;)

Dziwie się że ci sie w ogóle chce pisać te skargi bo dla mnie to jest smiechu warte.

Napisano
3 godziny temu, Domsoo napisał:

Nie wiem czy wiesz, ale pisanie takiej skargi jest bez sensu ponieważ administracja pilnuje czatu w grze. Więc jakby to bylo cos obraźliwego dostaliby mute lub warna ;)

Dziwie się że ci sie w ogóle chce pisać te skargi bo dla mnie to jest smiechu warte.

pisalem nawet reporta to ani nie odrzucili, ani nie przyjeli wiec sam sie tym zajalem piszac o tym skarge

• Administrator
Napisano (edytowane)

Administracja reaguję na każdy przejaw toksyczności a tutaj nie widzę podstaw do nałożenia jakiejkolwiek kary.

Skargę odrzucam i przenoszę do archiwum.

Edytowane przez NyKo
  • Jestem za 1
  • NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...