Cr00ked Napisano 1 Lipca 2021 Napisano 1 Lipca 2021 Data i godzina zdarzenia: 2021-07-01 20:14 Nick oskarżającego: Cr00ked Nick oskarżonego: Lifi oraz B.a.r.t.i.X Powód napisania skargi: caly serwer jest dla mnie toxic wiec supporci oraz administracja nie odczytuje juz nawet ode mnie reportow na temat wyzwisk wiec zwracam sie z tym na forum, jest to uciazliwe szczegolnie ze w miarach mozliwosci probuje innym pomagac a oni mnie wyzywaja nawet nie wiadomo za co Dowody w postaci logów lub screenshotów: 5
Domsoo Napisano 2 Lipca 2021 Napisano 2 Lipca 2021 Nie wiem czy wiesz, ale pisanie takiej skargi jest bez sensu ponieważ administracja pilnuje czatu w grze. Więc jakby to bylo cos obraźliwego dostaliby mute lub warna . Dziwie się że ci sie w ogóle chce pisać te skargi bo dla mnie to jest smiechu warte.
Cr00ked Napisano 2 Lipca 2021 Autor Napisano 2 Lipca 2021 3 godziny temu, Domsoo napisał: Nie wiem czy wiesz, ale pisanie takiej skargi jest bez sensu ponieważ administracja pilnuje czatu w grze. Więc jakby to bylo cos obraźliwego dostaliby mute lub warna . Dziwie się że ci sie w ogóle chce pisać te skargi bo dla mnie to jest smiechu warte. pisalem nawet reporta to ani nie odrzucili, ani nie przyjeli wiec sam sie tym zajalem piszac o tym skarge
Administrator NyKo Napisano 2 Lipca 2021 Administrator Napisano 2 Lipca 2021 (edytowane) Administracja reaguję na każdy przejaw toksyczności a tutaj nie widzę podstaw do nałożenia jakiejkolwiek kary. Skargę odrzucam i przenoszę do archiwum. Edytowane 3 Lipca 2021 przez NyKo 1
Rekomendowane odpowiedzi