DylemaT929 Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 (edited) Witam mam problem z rejestracją. Otóż ktoś mi zajął . Niestety jestem bardzo przyzwyczajony do niego. Dałoby radę jakoś odzyskać ten nick? Nigdy tutaj konta nie zakładałem ponieważ nie spieszyłem się z graniem na tym serwerze. Edited January 9, 2019 by DylemaT929
Developer/owner proklin Posted January 9, 2019 Developer/owner Posted January 9, 2019 Jak stworzysz konto na forum to automatycznie zakłada się też na serwerze. Zaloguj się tymi samymi danymi i gotowe Sam sobie zająłeś nick
DylemaT929 Posted January 10, 2019 Author Posted January 10, 2019 10 godzin temu, Proklin napisał: Jak stworzysz konto na forum to automatycznie zakłada się też na serwerze. Zaloguj się tymi samymi danymi i gotowe Sam sobie zająłeś nick O takiej rzeczy nawet nie wiedziałem Sprawdzę później
Developer/owner proklin Posted January 10, 2019 Developer/owner Posted January 10, 2019 Przy rejestracji na forum i na serwerze masz czerwone komunikaty informujące, że tak to działa ;D Nic nie czytacie
Recommended Posts