Cr00ked Napisano 30 Czerwca 2021 Napisano 30 Czerwca 2021 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 30.06.2021 21:40 Nick oskarżającego: Cr00ked Nick oskarżonego: BialyNaKrymie, Beciu oraz Sssiema Powód napisania skargi: Natomiast, zaczeli mnie taranowac, odwalac pojadzami oraz bialynakrymie raz mnie potracil, na podanych filmach jest to pokazane (na jednym jest to pokazane pod koniec poniewaz nie umiem jeszcze przycinac filmow) chce tez wspomniec ze bialynakrymie dostal juz raz kare za VDM na mnie Dowody w postaci logów lub screenshotow: podane filmy z chatem jesli chodzi o godzine bialynakrymie vdm.mov bialynakrymie beciu i ssiema.mov Edytowane 1 Lipca 2021 przez Cr00ked Dostosowanie sie do wzoru ;) 10 1 1
Wodniak Napisano 1 Lipca 2021 Napisano 1 Lipca 2021 Ale po co skarżysz? Nie ładnie tak skarżyć jak nic ie zrobili
Cr00ked Napisano 1 Lipca 2021 Autor Napisano 1 Lipca 2021 2 godziny temu, Wodniak napisał: Ale po co skarżysz? Nie ładnie tak skarżyć jak nic ie zrobili oni mi rozwalili samochod doslownie w pol 3 razy i musialem za to zabulic 600$
Wodniak Napisano 1 Lipca 2021 Napisano 1 Lipca 2021 Godzinę temu, Cr00ked napisał: oni mi rozwalili samochod doslownie w pol 3 razy i musialem za to zabulic 600$ Ale to nie jest powód do skargi + 600$ w ciągu 15 minut zarobisz
Cr00ked Napisano 1 Lipca 2021 Autor Napisano 1 Lipca 2021 Godzinę temu, Ssiema napisał: A poza tym to są błędy w nickach oskarżonych poprawione
Cr00ked Napisano 1 Lipca 2021 Autor Napisano 1 Lipca 2021 2 godziny temu, Wodniak napisał: Ale to nie jest powód do skargi + 600$ w ciągu 15 minut zarobisz to zawsze te 15 minut, kazdy czas sie liczy
Cr00ked Napisano 1 Lipca 2021 Autor Napisano 1 Lipca 2021 3 godziny temu, Ssiema napisał: nikt nie pytał pytala osoba wyzej jakbys czasem nie mogl przeczytac
baziu Napisano 1 Lipca 2021 Napisano 1 Lipca 2021 Witam pana donosiciela. Na początku fajnie gdybyś potrafił poprawnie napisać nicki osób oskarżonych, bo 2 razy napisałeś źle mój nick ;] Po drugie widzę, że chciałeś zabłysnąć, że posiadasz jakieś nagrania na nas, lecz one nie działają. Osoba bardziej rozwinięta od Ciebie wrzuciła by go chociaż na jeden z hostingów(imgur, streamble, YouTube), a nie poprzez załącznik na forum, który tylko obciąża forum Tutaj taki dodatek: Płaczesz, że nikt Cię nie lubi i że jesteś taranowany, a może by tak zmienić swoje zachowanie i nie pisać skarg na każdego za byle nic? - bez powodu ludzie by Ciebie nie taranowali etc. Liczę, że karma do Ciebie wróci. Nie pozdrawiam.
Cr00ked Napisano 2 Lipca 2021 Autor Napisano 2 Lipca 2021 18 godzin temu, baziu napisał: Witam pana donosiciela. Na początku fajnie gdybyś potrafił poprawnie napisać nicki osób oskarżonych, bo 2 razy napisałeś źle mój nick ;] Po drugie widzę, że chciałeś zabłysnąć, że posiadasz jakieś nagrania na nas, lecz one nie działają. Osoba bardziej rozwinięta od Ciebie wrzuciła by go chociaż na jeden z hostingów(imgur, streamble, YouTube), a nie poprzez załącznik na forum, który tylko obciąża forum Tutaj taki dodatek: Płaczesz, że nikt Cię nie lubi i że jesteś taranowany, a może by tak zmienić swoje zachowanie i nie pisać skarg na każdego za byle nic? - bez powodu ludzie by Ciebie nie taranowali etc. Liczę, że karma do Ciebie wróci. Nie pozdrawiam. skoro piszesz ze bez powodu ludzie by mi nic nie robili to jak wytlumaczysz ze jednego dnia (od tamtej sytuacji zaczalem nagrywac i pisac skargi :)) weszlo na moje stanowisko mechanika weszlo 6-7 osob, zaczelo wyzywac i probowali mnie potracic motorem ZA NIC doslownie, do tamtego dnia wszystko bylo normalnie, gdy spytalem sie ich o co chodzi to nic nie odpisali wiec zaczalem robic to co robie, ale widze ze pisanie skarg tez wlasnie nie ma sensu wiec po prostu bede wchodzil na serwer, wyciszal czat globalny i po tygodniu sprawdze skutki
PJOTER2003 Napisano 5 Lipca 2021 Napisano 5 Lipca 2021 @Cr00ked dowody które załączyłeś do skargi nie działają, jeśli nie zostanie to poprawione skarga zostanie odrzucona i zamknięta.
Rekomendowane odpowiedzi