Skocz do zawartości

Skarga na BialyNaKrymie, sssiema i beciu (moze byc blad w ostatnim nicku "beziu")

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 30.06.2021 21:40

Nick oskarżającego: Cr00ked

Nick oskarżonego: BialyNaKrymie, Beciu oraz Sssiema

Powód napisania skargi: Natomiast, zaczeli mnie taranowac, odwalac pojadzami oraz bialynakrymie raz mnie potracil, na podanych filmach jest to pokazane (na jednym jest to pokazane pod koniec poniewaz nie umiem jeszcze przycinac filmow) chce tez wspomniec ze bialynakrymie dostal juz raz kare za VDM na mnie

Dowody w postaci logów lub screenshotow: podane filmy z chatem jesli chodzi o godzine

Edytowane przez Cr00ked
Dostosowanie sie do wzoru ;)
  • Haha 10
  • Sad 1
  • Jestem za 1
Napisano

Ale po co skarżysz? Nie ładnie tak skarżyć jak nic ie zrobili

Napisano
2 godziny temu, Wodniak napisał:

Ale po co skarżysz? Nie ładnie tak skarżyć jak nic ie zrobili

oni mi rozwalili samochod doslownie w pol 3 razy i musialem za to zabulic 600$

Napisano
Godzinę temu, Cr00ked napisał:

oni mi rozwalili samochod doslownie w pol 3 razy i musialem za to zabulic 600$

Ale to nie jest powód do skargi + 600$ w ciągu 15 minut zarobisz ;)

Napisano

A poza tym to są błędy w nickach oskarżonych 

• Cr00ked zmienił tytuł na Skarga na BialyNaKrymie, sssiema i beciu (moze byc blad w ostatnim nicku "beziu")
Napisano
Godzinę temu, Ssiema napisał:

A poza tym to są błędy w nickach oskarżonych 

poprawione :)

Napisano
2 godziny temu, Wodniak napisał:

Ale to nie jest powód do skargi + 600$ w ciągu 15 minut zarobisz ;)

to zawsze te 15 minut, kazdy czas sie liczy

Napisano
3 godziny temu, Ssiema napisał:

nikt nie pytał

pytala osoba wyzej jakbys czasem nie mogl przeczytac :D 

Napisano

Witam pana donosiciela. Na początku fajnie gdybyś potrafił poprawnie napisać nicki osób oskarżonych, bo 2 razy napisałeś źle mój nick ;] Po drugie widzę, że chciałeś zabłysnąć, że posiadasz jakieś nagrania na nas, lecz one nie działają. Osoba bardziej rozwinięta od Ciebie wrzuciła by go chociaż na jeden z hostingów(imgur, streamble, YouTube), a nie poprzez załącznik na forum, który tylko obciąża forum ;) 

hkpN3xA.png

Tutaj taki dodatek:

mPEuVkm.png

Płaczesz, że nikt Cię nie lubi i że jesteś taranowany, a może by tak zmienić swoje zachowanie i nie pisać skarg na każdego za byle nic? - bez powodu ludzie by Ciebie nie taranowali etc.

Liczę, że karma do Ciebie wróci. Nie pozdrawiam.

Napisano
18 godzin temu, baziu napisał:

Witam pana donosiciela. Na początku fajnie gdybyś potrafił poprawnie napisać nicki osób oskarżonych, bo 2 razy napisałeś źle mój nick ;] Po drugie widzę, że chciałeś zabłysnąć, że posiadasz jakieś nagrania na nas, lecz one nie działają. Osoba bardziej rozwinięta od Ciebie wrzuciła by go chociaż na jeden z hostingów(imgur, streamble, YouTube), a nie poprzez załącznik na forum, który tylko obciąża forum ;) 

hkpN3xA.png

Tutaj taki dodatek:

mPEuVkm.png

Płaczesz, że nikt Cię nie lubi i że jesteś taranowany, a może by tak zmienić swoje zachowanie i nie pisać skarg na każdego za byle nic? - bez powodu ludzie by Ciebie nie taranowali etc.

Liczę, że karma do Ciebie wróci. Nie pozdrawiam.

skoro piszesz ze bez powodu ludzie by mi nic nie robili to jak wytlumaczysz ze jednego dnia (od tamtej sytuacji zaczalem nagrywac i pisac skargi :)) weszlo na moje stanowisko mechanika weszlo 6-7 osob, zaczelo wyzywac i probowali mnie potracic motorem ZA NIC doslownie, do tamtego dnia wszystko bylo normalnie, gdy spytalem sie ich o co chodzi to nic nie odpisali wiec zaczalem robic to co robie, ale widze ze pisanie skarg tez wlasnie nie ma sensu wiec po prostu bede wchodzil na serwer, wyciszal czat globalny i po tygodniu sprawdze skutki :)

Napisano

@Cr00ked dowody które załączyłeś do skargi nie działają, jeśli nie zostanie to poprawione skarga zostanie odrzucona i zamknięta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...