Skocz do zawartości

Piw3lek ukarany przez NyKo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Piw3lek

Nick osoby nakładającej kare: @NyKo

Powód nałożenia kary: Obraza administracji (1 kara)

Krótki opis sytuacji: 10.06.2021r. Felerny dzień, którego jak codziennie wszedłem na serwer żądny zabawy, adrenaliny i zapomnienia o świecie realnym. Niestety ten dzień był wyjątkowy, otóż wszedłem na serwer lekko podpity i bardzo zirytowany poważną rozmową, która odbyła się chwilę przed wejściem na serwer. W pewnym momencie zauważyłem teleportującą się do mnie postać, która zniknęła ułamek sekundy po teleporcie. Napisałem wtedy na chacie "Jakaś latająca ku*wa za mną lata", niedługo, po kilkudziesięciu sekundach później otrzymałem warna, za odwalanie pojazdem od "NorcioPL", po czym bardzo zirytowany, gdyż po alkoholu głośne dźwięki szczególnie mnie denerwują napisałem wiadomość na chacie lokalnym widoczną na screenie poniżej, za co 20 minut później otrzymałem banicję na okres dwóch miesięcy od gracza NyKo.

1932315871_powdmojegobana.png.fa6d6a671ac8d76312e2bea860a1ebcb.png

Dowody: Poza powodem bana i obrazkiem wstawionym wyżej, dowodów wstawić nie mogę, bo sytuacja jest raczej jasna. 1063057912_RAGMultilayer10_06.202122_57_36.thumb.png.b6daeadd59cbb89581f0dd64df90a15a.png

Coś od siebie: Od siebie chciałbym pokazać sytuację z mojej perspektywy.

Wchodząc na serwer zirytowany i podpity jednocześnie pijąc kolejną szklankę rumu na uspokojenie postanowiłem, że najlepszym(wtedy w mojej głowie był to najlepszy sposób) sposobem na odstresowanie się, będzie wyładowanie nerwów prowokując pościg, czy po prostu taranując się z kumplami. Niestety pościgu sprowokować się nie udało, co spowodowało frustrację i wypicie kolejnych kilku szklanek alkoholu. Nagle podczas zabawy w taranowanie się z kumplem, otrzymałem warna, który naruszył moją błonę bębenkową, czego kontynuacją była moja wiadomość na chacie lokalnym widoczna na screenie wyżej.

Chciałbym szczerze przeprosić Norcio_PL za moje zachowanie na chacie lokalnym, jak i samego NyKo, za kilka niekulturalnych, lecz nie obraźliwych wiadomości na chacie prywatnym na Discord. Nie mam nic na swoją obronę poza stwierdzeniem, że każdy popełnia błędy, a błędy powinniśmy wybaczać. Przyznaję się do winy, jestem świadomy swojego błędu i chciałbym poprosić o skrócenie kary, nawet na warunkach "karnych", w postaci na przykład prac społecznych.

Zależy mi na powrocie na serwer, bo jest to moja codzienność, mój każdy poranek, jak i wieczór, każdy lepszy, czy właśnie zły okres, w którym niefortunnie wszedłem na serwer i zrobiłem, jak i napisałem kilka wiadomości za dużo. Proszę o łaskawy wyrok, wybaczenie moich błędów i pozwolenie mi na powrót.

Jednocześnie chciałbym obiecać, że taka sytuacja się już nie powtórzy, a swoje winy chciałbym w jakiś sposób odkupić, na przykład właśnie za pomocą prac społecznych.

Z góry dziękuję i życzę wszystkim czytającym miłego dnia, smacznej kawusi i spokojnego wieczoru. 

Z najszczerszymi przeprosinami, Piw3lek 

• Jestem za 14
  • Jestem przeciw 5
Napisano (edytowane)

Nyko wybacz chłopakowi, zawsze na klatce mijając się mówił dzień dobry, pomagał osobom starszym przejść przez pasy czy innym w problemach pomagał i chłopak chciał się odstresować przez co wziął kilka głębszych i go poniosło ale to dobry chłopaczyna. 

Edytowane przez EuroPL
  • Haha 1
  • Jestem za 3
  • Jestem przeciw 2
  • 3 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

Alkohol nie tłumaczy braku kultury i wyzwisk w stronę ekipy. Nawet zakładając, że nie wiesz, że gdy ktoś się nad Tobą pojawia to musi być członek ekipy serwera, to tego typu wypowiedzi są niedopuszczalne także w kierunku innych graczy.

Dotarły do mnie także Twoje wypowiedzi poza serwerem, więc tylko przypominam, że każda kolejna kara za dane przewinienia jest zdecydowanie dłuższa od poprzedniej.

Apelacja odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...