R1HP4 Napisano 9 Czerwca 2021 Napisano 9 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: R1HP4 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów na serwerze. Krótki opis sytuacji: a więc tak po ponad roku na tym serwerze i posadzonych około 3500set sadzonek postanowiłem pierwszy raz "zbugować eq" iż że kolega bardzo często używał tego sposobu, a więc ja postanowiłem sprawdzić to, zrobiłem 100sadzonek naraz do ekwipunku do tego wziąłem jeszcze 24 nawozu i do losta 76 kolejnych zajechałem na miejsce gdzie sadziłem, postawiłem je pojechałem do ogrodnika kupiłem kolejne 110wody wróciłem podlać i kursowałem po kolejne, dobiła godzina 19:20 gdzie dostałem swojego zasłużonego bana. Dowody: brak, jedynie Ty masz w logach. Coś od siebie: Minęła dokładnie godzina i czterdzieści minut postanowiłem napisać apelację iż z powodu że dużo czasu mnie łączy z tym serwerem, szkoda mi tego czasu i wielu świetnych osobowości w tym ciebie Proklin gdy widziałem od ciebie na chacie "dziękuje" gdy Twoją limuzynę na komisie 2/3 odblokowałem komodą w ciemnoniebieskim macie ale mniejsza w to. żałuję że uczyniłem to, ponieważ nie musiałem tego robić i nie było mi to potrzebne. Edytowane 10 Czerwca 2021 przez R1HP4 2 4 1 29 14
Developer/owner proklin Napisano 4 Lipca 2021 Developer/owner Napisano 4 Lipca 2021 @R1HP4 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki, które z racji na Twoją historię kar będą wyższe niż u pozostałych winnych tego przewinienia: wipe konta - wyczyszczenie całego majątku, doświadczenia itp. (zostają punkty FLC i godziny online) status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 50k przez miesiąc na pizzaboy'u ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1
Developer/owner proklin Napisano 3 Sierpnia 2021 Developer/owner Napisano 3 Sierpnia 2021 Apelację zamykam z powodu braku zainteresowania.
Rekomendowane odpowiedzi