Mazzy Napisano 9 Czerwca 2021 Napisano 9 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: Mazzy Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów na serwerze Krótki opis sytuacji: No więc tak, jakiś czas temu dowiedziałem się o tym, że można bugować sadzonki przez co można mieścić ich nieograniczoną ilośc w ekwipunku. Dowody: No cóż, dowodów żadnych nie mam, przyznaję się do błędu i biorę to na siebie. Coś od siebie: Trochę mi szkoda tego konta i majątku jaki na nim posiadam, nie ukrywam, że chciałbym zostać odbanowany i tego żałuję. Myślałem, że nic się nie stanie jak zbuguję kilka razy te sadzonki a tu jednak stało się inaczej. Jeśli zostałbym odbanowany to taka sytuacja więcej by się już nie powtórzyła. Edytowane 9 Czerwca 2021 przez Mazzy 3
Developer/owner proklin Napisano 4 Lipca 2021 Developer/owner Napisano 4 Lipca 2021 @MazzyZ racji na niewielką ilość kar możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: wipe konta - wyczyszczenie całego majątku, doświadczenia itp. (zostają punkty FLC i godziny online) status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 20k przez miesiąc na pizzaboy'u ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Mazzy Napisano 9 Lipca 2021 Autor Napisano 9 Lipca 2021 Szczerze mówiąc to mi się nie będzie chciało robić tych 20k przez miesiąc i to na pizzaboy. Nie widzę też sensu grania od nowa po wipe. Także dziękuję za propozycję ale ją odrzucam, niech ban zostanie. 1 2
Rekomendowane odpowiedzi