Skocz do zawartości

Mazzy ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Mazzy

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów na serwerze

Krótki opis sytuacji: No więc tak, jakiś czas temu dowiedziałem się o tym, że można bugować sadzonki przez co można mieścić ich nieograniczoną ilośc w ekwipunku.

Dowody: No cóż, dowodów żadnych nie mam, przyznaję się do błędu i biorę to na siebie.

Coś od siebie: Trochę mi szkoda tego konta i majątku jaki na nim posiadam, nie ukrywam, że chciałbym zostać odbanowany i tego żałuję. Myślałem, że nic się nie stanie jak zbuguję kilka razy te sadzonki a tu jednak stało się inaczej. Jeśli zostałbym odbanowany to taka sytuacja więcej by się już nie powtórzyła. 

Edytowane przez Mazzy
  • Jestem za 3
  • 4 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

@MazzyZ racji na niewielką ilość kar możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

• wipe konta - wyczyszczenie całego majątku, doświadczenia itp. (zostają punkty FLC i godziny online)
  • status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 20k przez miesiąc na pizzaboy'u

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

Napisano

Szczerze mówiąc to mi się nie będzie chciało robić tych 20k przez miesiąc i to na pizzaboy. Nie widzę też sensu grania od nowa po wipe. Także dziękuję za propozycję ale ją odrzucam, niech ban zostanie.

• Haha 1
  • Jestem za 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...