Repufi_PL Napisano 7 Czerwca 2021 Napisano 7 Czerwca 2021 Data i godzina zdarzenia: jakis czas temu Nick oskarżającego: Repufi_PL Nick oskarżonego:Tylkocrossy Powód napisania skargi: dałem obeya 9f na raty i gracz mi nie odał kasy Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/7ovQa5F
Administrator NyKo Napisano 7 Czerwca 2021 Administrator Napisano 7 Czerwca 2021 @Tylkocrossy wypowiedz się 1
Tylkocrossy Napisano 8 Czerwca 2021 Napisano 8 Czerwca 2021 @NyKoprzyznaje się do tego straciłem trochę zapał do grania na kompie wróciłem do starej pasji oraz robie prawko i nie mam czasu na grę dziękuję bardzo za grę na waszym serwerze było miło
Repufi_PL Napisano 8 Czerwca 2021 Autor Napisano 8 Czerwca 2021 19 minut temu, Tylkocrossy napisał: @NyKoprzyznaje się do tego straciłem trochę zapał do grania na kompie wróciłem do starej pasji oraz robie prawko i nie mam czasu na grę dziękuję bardzo za grę na waszym serwerze było miło Jeśli posiadasz nadal ten pojazd to mi go odaj . Ja go sprzedam tyle ile jestem mi winny to sobie zostawię a resztę odam tobie lub administracji 1
Tylkocrossy Napisano 8 Czerwca 2021 Napisano 8 Czerwca 2021 Ewentualnie można tak zrobić i mi resztę kasy oddasz
Repufi_PL Napisano 11 Czerwca 2021 Autor Napisano 11 Czerwca 2021 (edytowane) Widać że jednak gracz nie chce się dogadać proszę go zbanowac Edytowane 11 Czerwca 2021 przez Repufi_PL 2
Developer/owner proklin Napisano 3 Września 2021 Developer/owner Napisano 3 Września 2021 Gracz @Tylkocrossy został zbanowany na 2 lata za oszustwo finansowe. Zamykam. 1
Rekomendowane odpowiedzi