lechu211 Napisano 6 Czerwca 2021 Napisano 6 Czerwca 2021 Data i godzina zdarzenia: 05. Czerwiec 2021 godzina: 19:53 Nick oskarżającego: lechu211 Nick oskarżonego: Oskarek Powód napisania skargi: Oszustwo podczas handlu. Oskarek napisal do mnie, ze jest zainteresowany kupnem mojego auta tj. Penumbry 2.0 FT widocznej na filmie, podczas dokonywania transakcji gracz Oskarek zamiast przekazac mi umowiona kwote 165 tysiecy, przekazal mi jedynie 16,5 tysiaca, przy probie wyjasnienia tej "pomylki" gracz odjechal bez slowa, pozniej jeszcze kilkakrotnie pisalem do gracza z proba wyprostowania sytuacji, ale nie uzyskalem juz zadnej odpowiedzi, cala sytuacje przedstawiam na zalaczonym filmie. Dowody w postaci logów lub screenshotów: 6 8 2
Administrator NyKo Napisano 7 Czerwca 2021 Administrator Napisano 7 Czerwca 2021 @Oskarek wypowiedz się w tej sprawie
Oskarek Napisano 7 Czerwca 2021 Napisano 7 Czerwca 2021 17 minut temu, NyKo napisał: @Oskarek wypowiedz się w tej sprawie 17 minut temu, NyKo napisał: @Oskarek wypowiedz się w tej sprawie 17 minut temu, NyKo napisał: @Oskarek wypowiedz się w tej sprawie zaproponowałem kwotę za samochód na ktora sie zgodzil (widac na nagraniu jak lechu dokladnie sprawdza kwote) 2 1
lechu211 Napisano 8 Czerwca 2021 Autor Napisano 8 Czerwca 2021 Przyznaje, ze nieuważnie sprawdziłem kwotę, jaka dostaje za auto, ale pomyłki się zdarzają, natomiast tu bardziej chodzi o uczciwość a nie przeoczenie, przy okazji Oskarek wysłałem Ci film z oryginalnym dźwiękiem, na którym wyraźnie mówisz „tak, biorę go za 165” ty jako zainteresowany masz ten film, i w razie potrzeby mogę udostępnić go również administracji, nie wrzuciłem go do publicznej skargi, ponieważ słychać tam rozmowy na organizacyjnym ts-ie, a niektórzy mogą sobie nie życzyć żebym udostępniał rozmowy publicznie. 1
lechu211 Napisano 8 Czerwca 2021 Autor Napisano 8 Czerwca 2021 Przy okazji widać na filmie, ze auto jest wystawione za 165k wiec dlaczego miał bym się z Tobą umówić na 16,5k? Gdzie tu logika? 1
Petrosus Napisano 8 Czerwca 2021 Napisano 8 Czerwca 2021 (edytowane) Wczoraj w taki sam sposób prawie zostałem oszukany przez tego gracza, chciał kupic auto za 210k i wpisał specjalnie 21k udając że cos sie zbugowało i cena jest dobrze wpisana Edytowane 8 Czerwca 2021 przez Petrosus 1 1
Developer/owner proklin Napisano 3 Sierpnia 2021 Developer/owner Napisano 3 Sierpnia 2021 Gracz @Oskarekzostał zbanowany na 2 lata za oszustwa finansowe. Zamykam. 1
Rekomendowane odpowiedzi