Developer/owner Proklin Posted December 10, 2018 Developer/owner Share Posted December 10, 2018 Witajcie! Niestety event Mikołajkowy dobiegł końca. Mamy nadzieję, że uczestniczenie w tym wydarzeniu sprawiło Wam wiele przyjemności. Jest nam bardzo miło, że tak chętnie uczestniczyliście w przygotowanych przez nas oraz przez redakcję Weazel News konkursach i zabawach. Przyszła pora na oficjalne ogłoszenie wyników Wyścigu Mikołajkowego. Jak widać rywalizacja trwała do samego końca a upór i determinacja zawodników zaowocowały emocjonującym zakończeniem zawodów. Zwycięzcom serdecznie gratulujemy i zachęcamy wszystkich do brania udziału w kolejnych konkursach. Tor oraz wszystkie atrakcje eventowe zostały zamknięte, liczymy jednak, że dalej tak chętnie będziecie uczestniczyć w rozwoju naszego serwera. Dziś rusza drugi tydzień testów voice chatu na naszym serwerze! Teraz będzie on dostępny wszędzie, niezależnie od lokalizacji w której się znajdujesz, jednak będziesz słyszał tylko graczy przebywających w Twojej okolicy. Zachęcamy do komentowania i dzielenia się swoją opinią odnośnie ostatnich wydarzeń! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonuS Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Gratuluję, ja nie dałem rady wbić takiego czasu pomimo wielu prób 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Payro Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 No no @jarekia, udało się wymęczyć ten rekordzik, gratulacje Chociaż do dziś nie rozumiem jak wy to zrobiliście gdy ja maksymalnie wycisnąłem 181 sekund przy najwyższych staraniach. Widocznie wiele nauki przede mną xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belmondoe Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Gratulacje ehh ja tylko 184s Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDdudekPL Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 @jarekia Gratulacje Ja chyba kierowcą nie zostanę xD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeltY. Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 Gratuluję @jarekia to była zawzięta walka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarekia Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts