Jump to content

Zakończenie eventu mikołajkowego i drugi tydzień testów voice chatu.

Recommended Posts

• Developer/owner
Posted

mik18.png

Witajcie!

Niestety event Mikołajkowy dobiegł końca. Mamy nadzieję, że uczestniczenie w tym wydarzeniu sprawiło Wam wiele przyjemności. Jest nam bardzo miło, że tak chętnie uczestniczyliście w przygotowanych przez nas oraz przez redakcję Weazel News konkursach i zabawach.

Przyszła pora na oficjalne ogłoszenie wyników Wyścigu Mikołajkowego.

podium.png

Jak widać rywalizacja trwała do samego końca a upór i determinacja zawodników zaowocowały emocjonującym zakończeniem zawodów. Zwycięzcom serdecznie gratulujemy i zachęcamy wszystkich do brania udziału w kolejnych konkursach. 

Tor oraz wszystkie atrakcje eventowe zostały zamknięte, liczymy jednak, że dalej tak chętnie będziecie uczestniczyć w rozwoju naszego serwera.

vc2.png

Dziś rusza drugi tydzień testów voice chatu na naszym serwerze! Teraz będzie on dostępny wszędzie, niezależnie od lokalizacji w której się znajdujesz, jednak będziesz słyszał tylko graczy przebywających w Twojej okolicy.

Zachęcamy do komentowania i dzielenia się swoją opinią odnośnie ostatnich wydarzeń!

Posted

Gratuluję, ja nie dałem rady wbić takiego czasu pomimo wielu prób

• Like 1
Posted

No no @jarekia, udało się wymęczyć ten rekordzik, gratulacje :D

Chociaż do dziś nie rozumiem jak wy to zrobiliście gdy ja maksymalnie wycisnąłem 181 sekund przy najwyższych staraniach. Widocznie wiele nauki przede mną xD

Posted

Gratulacje :D ehh ja tylko 184s

Posted

@jarekia Gratulacje :D     Ja chyba kierowcą nie zostanę xD

• Like 2
Posted

Gratuluję @jarekia to była zawzięta walka :D

• RacheT locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...