izumimisaki Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 (edited) Witam, kilka dni temu chciałam sprawdzić jakie są ustawienia u kosmetyczki, no i po sprawdzeniu, nic nie ustawianiu, wyszłam z ustawień no i ustawienia co miałam od początku stworzenia postaci wymaksowały się. Tzn zaczerwienione policzki miałam na pare procent, to samo z ustami. No i stało się jak widać. Wcześniej wyglądało to naturalnie, teraz jak klaun. i czy jest na to inne rozwiązanie, oprócz płacenia u kosmetyczki, bo tak słabo wydawać 1k, i to jak na początek gry. Próbowałam się kontaktować z administracją, ale jak grochem o sciane. Edited May 25, 2021 by izumimisaki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheerio Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Reconnect nie pomógł? Jeżeli faktycznie problem istnieje to możesz zgłosić błąd na forum w odpowiednim dziale. Jeśli chodzi o odzyskanie gotówki to w tym przypadku może pomóc Ci jedynie ktoś z Głównej Administracji - Proklin, miniu lub slawur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheerio Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Zamykam i przenoszę do archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts