lixureq Napisano 21 Maja 2021 Napisano 21 Maja 2021 Nick: lixureq Nick osoby nakładającej kare: Sytuacja dotyczyła WirluSa, bana nałożył miniu. Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: Z tego co pamiętam to dostałem ostrzeżenie za "odwalanie rowerem", bo jeździłem i skakałem sobie bmxem po mirror park po czym napisałem na czacie "60" za co zostałem ukarany mutem na 3 dni. Trochę podirytowany napisałem na siebie reporta o treści "XD" bodajże po czym dostałem kolejne ostrzeżenie. No i troszkę puściły mi nerwy i napisałem w reporcie do moderatora nadającego mi ostrzeżenie "nie zesraj się spoceńcu" po czym zostałem zbanowany. Dowody: brak Coś od siebie: Przepraszam szanownego Pana moderatora nadającego mi karę za nazwanie go spoceńcem, postaram się opanować i nie obrażać innych graczy na serwerze. Jest to moja druga kara na serwerze z czego pierwszą było 3 dniowe mute. Prosiłbym o zdjęcie bana i obiecuję poprawę, pozdrawiam serdecznie 🙃
Developer/owner proklin Napisano 4 Lipca 2021 Developer/owner Napisano 4 Lipca 2021 Jak sam opisałeś dopuściłeś się tego przewinienia, więc kara jest słuszna. Kończy się ona jutro o 21:33:53 mogę ściągnąć ją wcześniej. Apelację zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi