WallZ Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Witam, mam taki problem, że nie mogę zalogować się do gry, a wpisywane hasło oraz nick wydają mi się na poprawne. A druga kwestia jest taka, czy hasło po zresetowaniu na forum również resetuje się w grze przy logowaniu czy to tak nie działa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheerio Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Ogólnie na forum logujesz się tymi samymi danymi co w grze. Jeżeli jednak w ostatnim czasie zmieniałeś hasło i nie możesz się przy pomocy niego zalogować to zgłoś się do minia/Proklina na Discordzie. Zapewne wystąpił jakiś problem z synchronizacją i przydałoby się to jak najszybciej naprawić. Możesz spróbować do gry zalogować się starym hasłem, być może jest to możliwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WallZ Posted May 20, 2021 Author Share Posted May 20, 2021 Dzięki wielkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheerio Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Zamykam i przenoszę do archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts