Pizdzidrut Napisano 5 Maja 2021 Napisano 5 Maja 2021 Data i godzina zdarzenia: 05.05.2021 godzina 12:40 Nick oskarżającego: Pizdzidrut Nick oskarżonego: Wilku Powód napisania skargi: Po sprzedaży auta graczowi Wilku okazało się że wędka która została w bagażniku się nie przeniosła do depozytu jak to powinno mieć miejsce, po krótkim czasie zorientowałem się że ów przedmiot nie pojawił mi się w depozycie wiec stwierdziłem że napisze do tego gracza i się spytam czy mógłby oddać mi ten przedmiot on natomiast stwierdził że to mój problem że jej nie wyciągłem z auta. Uważam że gracz nie zachował się fair w stosunku do mnie ponieważ jest to błąd gry a nie moja wina. Dowody w postaci logów lub screenshotów:
Wilku Napisano 5 Maja 2021 Napisano 5 Maja 2021 Miałem klienta to sprzedałem od buta później napisałem reporta @Baldi1331 przyjął napisał że mogę zostawić sobie tą wędkę i że problem leży po twojej stronie że jej nie zabrałeś. Jeśli ktoś zapomni opłacić dom też mu może ktoś kufry zajumać.
PJOTER2003 Napisano 5 Maja 2021 Napisano 5 Maja 2021 (edytowane) @Pizdzidrut skarga jest niesłuszna, zostawiłeś wędkę to już Twój problem, następnym razem pomyślisz i sprawdzisz bagażnik. Zamykam. Edytowane 5 Maja 2021 przez PJOTER2003
Rekomendowane odpowiedzi