YuGi Napisano 5 Maja 2021 Napisano 5 Maja 2021 Data i godzina zdarzenia: 15:30 Nick oskarżającego: YuGi Nick oskarżonego: wale123 Powód napisania skargi: Taranowanie kolejki na mechaniku, wpychanie się na siłe, przejeżdzanie graczy, blokowanie stanowiska na ręcznym Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/9uOBOm4 2 2 1
wale123 Napisano 5 Maja 2021 Napisano 5 Maja 2021 Wepchnąć się wepchnąłem ale nie robiłem żadnego vdm chciałem żeby mnie naprawił to podjechałem chłop tam stał i mnie wyzywał , Proszę o dodanie filmiku z dziwiękiem ponieważ wyzywaliście mnie w 4 od "kurew , cweli, pedałów 1
PJOTER2003 Napisano 5 Maja 2021 Napisano 5 Maja 2021 @wale123 zostanie ukarany za taranowanie. 27 minut temu, wale123 napisał: Wepchnąć się wepchnąłem ale nie robiłem żadnego vdm chciałem żeby mnie naprawił to podjechałem chłop tam stał i mnie wyzywał , Proszę o dodanie filmiku z dziwiękiem ponieważ wyzywaliście mnie w 4 od "kurew , cweli, pedałów A co do tego możesz napisać osobną skargę z dowodami. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi