Skocz do zawartości

SzosTi ukarany przez nyko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: SzosTi

Nick osoby nakładającej kare: nyko czy jakos tak

Powód nałożenia kary: Warn za "wulgaryzmy", a następnie ban na 2 miesiące za "obrazę administracji"

Krótki opis sytuacji: Na serwerze w danym momencie trwała akcja Szybkie Palce, wziąłem w niej udział, ale niestety z włączonym Caps Lockiem, byłbym pierwszy i po wszystkim napisałem "Kur... miałem capsa włączonego", po chwili dostałem warna za wulgaryzmy na czacie g/p. Wraz z większością graczy oburzyłem się z zaistniałej sytuacji i zacząłem pytać naszego agenta, za co dokładnie jest ten warn. Po kilkunastu wiadomościach od graczy, otrzymałem odpowiedź "słowo na K i kropeczki". Zapytałem w takim razie co według naszego agenta oznacza słowo na "K i kropeczki", według mnie osoba o normalnym rozumie i prawidłowym wychowaniu powinna znać inne słowa niż znany dobrze każdemu polakowi wulgaryzm, które można zastąpić w tym wypadku, aby nie brzmiały one WULGARNIE :)

Dowody: Brak, wszystko jest w logach :)

Coś od siebie: Od siebie mogę tylko dodać iż zostałem zdecydowanie niesłusznie ukarany warnem jak i blokadą konta.

• Haha 1
  • Jestem za 1
  • Jestem przeciw 1
  • 2 miesiące temu...
  • Developer/owner
Napisano

Karamy za wulgaryzmy aby utrzymać kulturę na czacie, a nie dla samego bronienia wulgaryzmów bo tak.

Cenzura nie sprawia, że wiadomość staje się kulturalna.

Kara jest słuszna, a apelacja odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...