Skulik25 Napisano 3 Maja 2021 Napisano 3 Maja 2021 Data i godzina zdarzenia:16:13 3.05.2021 Nick oskarżającego: Skulik25 Nick oskarżonego: @Ssiema Powód napisania skargi: VDM Dowody w postaci logów lub screenshotów
Ssiema Napisano 3 Maja 2021 Napisano 3 Maja 2021 spoko jak chcesz to ja mam ss jak mi piszesz ze mam sobie jechac bo nie naprawiasz mi ani mojej org także4 fajne zachowanie
Ssiema Napisano 3 Maja 2021 Napisano 3 Maja 2021 a poza tym twój znajomy jak przyszedl drugi mech to wjechal na styanowisko zaciągnął ręczy i wyszedl z serwera także nawet nwm po co ta skarga
Serekk Napisano 3 Maja 2021 Napisano 3 Maja 2021 Po tym jak gracz Ssiema odjechal na VC powiedziales "skoro szczury odjechaly moge dalej naprawiac"
Skulik25 Napisano 3 Maja 2021 Autor Napisano 3 Maja 2021 (edytowane) 57 minut temu, Ssiema napisał: spoko jak chcesz to ja mam ss jak mi piszesz ze mam sobie jechac bo nie naprawiasz mi ani mojej org także4 fajne zachowanie Nie jest nigdzie napisane że mechanik ma naprawiać wszystkich stojących w kolejce. W prawdzie nawet nie ma regulaminu mechanika więc mam do tego prawo . A zdecydowałem się że nie będę was naprawiał poprzez wasze zachowanie sprzed paru dni które jest po prostu nie do zniesienia. Mówię o VDM na szrocie przez ciebie @Ssiema , notoryczna jazda pod prąd (mówię tu o członkach waszej org) po czym mówisz że No co tam mordeczko? gdzie jedna z osób która wchodzi w skład organizacji robi z tego typu rzeczy skargi . Także jak zmienicie podejście do grania na tym serwerze to ja zmienię swoje na wasz temat . Odnośnie kolegi to co mam powiedzieć chcesz to go zgłaszaj ja go do niczego nie zmuszałem i vice versa on nie mówił mi oraz nic nie kazał zrobić. Edytowane 3 Maja 2021 przez Skulik25
Rekomendowane odpowiedzi