Skocz do zawartości

Skarga na Ssiema

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia:16:13 3.05.2021

Nick oskarżającego: Skulik25

Nick oskarżonego: @Ssiema

Powód napisania skargi: VDM 

Dowody w postaci logów lub screenshotów 

Napisano

spoko jak chcesz to ja mam ss jak mi piszesz ze mam sobie jechac bo nie naprawiasz mi ani mojej org  także4 fajne zachowanie

Napisano

a poza tym twój znajomy jak przyszedl drugi mech to wjechal na styanowisko zaciągnął ręczy i wyszedl z serwera także nawet nwm po co ta skarga 

Napisano

Po tym jak gracz Ssiema odjechal na VC powiedziales "skoro szczury odjechaly moge dalej naprawiac"

Napisano (edytowane)
57 minut temu, Ssiema napisał:

spoko jak chcesz to ja mam ss jak mi piszesz ze mam sobie jechac bo nie naprawiasz mi ani mojej org  także4 fajne zachowanie

Nie jest nigdzie napisane że mechanik ma naprawiać wszystkich stojących w kolejce. W prawdzie nawet nie ma regulaminu mechanika więc mam do tego prawo . A zdecydowałem się że nie będę was naprawiał poprzez wasze zachowanie sprzed paru dni które jest po prostu nie do zniesienia. Mówię o VDM na szrocie przez ciebie @Ssiema , notoryczna jazda pod prąd (mówię tu o członkach waszej org) po czym mówisz że No co tam mordeczko? gdzie jedna z osób która wchodzi w skład organizacji  robi z tego typu rzeczy skargi . Także jak zmienicie podejście do grania na tym serwerze to ja zmienię swoje na wasz temat . Odnośnie kolegi to co mam powiedzieć chcesz to go zgłaszaj ja go do niczego nie zmuszałem i vice versa on nie mówił mi  oraz nic nie kazał zrobić.

Edytowane przez Skulik25
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...