Skocz do zawartości

NVXER ukarany przez Sneezy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: NVXER

Nick osoby nakładającej kare: @Sneezy

Powód nałożenia kary: Toksyczność

Krótki opis sytuacji: Ogłosiłem wszystkim graczom na czacie /g o tym, że gracz YuGi sprzedaje ludzi za sadzenie tzw. STOP 60 NEWS, gdzie użyłem słowa "konfident" za co zostałem ukarany.

Dowody: Brak.

Coś od siebie: Jest to dla mnie śmieszne, że za jedno słowo dostaję mute na 3 dni, ale gracz, który wypisuje 3 razy gorsze rzeczy do gracza dostaje taką samą karę.

• Like 1
Napisano

Nie grasz tu od wczoraj, więc powinieneś doskonale wiedzieć, że za takie słowo którego użyłeś były kary nie raz. Co do graczy wypisujących "3 razy gorsze rzeczy" - nie zawsze wszystko zauważymy, więc jeżeli widzisz coś takiego a gracz nie został ukarany to piszesz na niego skargę.

Napisano
1 minutę temu, Sneezy napisał:

Nie grasz tu od wczoraj, więc powinieneś doskonale wiedzieć, że za takie słowo którego użyłeś były kary nie raz. Co do graczy wypisujących "3 razy gorsze rzeczy" - nie zawsze wszystko zauważymy, więc jeżeli widzisz coś takiego a gracz nie został ukarany to piszesz na niego skargę.

Wróciłem po przerwie trwającej 9 miesięcy z zerowaniem konta, nie miałem pojęcia, że zasady na serwerze się pozmieniały, przed moją przerwą od serwera nie było czegoś takiego, że za słowo jakie użyłem jest kara wyciszenia. Co do wypisywania gorszych rzeczy to nie mam zamiaru wypisywać 24/7 skarg by nie być postrzeganym jak osoba, o której napisałem na czacie /g 

• 3 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

Wymiar kary jest ustalony przez taryfikator kar, nie jest wymyślany przez nakładającego karę aby każdy został ukarany w ten sam sposób.
Kara minęła.

Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...