Skocz do zawartości

Skarga na RESMAS (próba oszustwa)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina : 01.05.2021r 11/12
Nick Oskarżającego : Kuchtens
Nick Oskarżonego : RESMAS
Powód Napisania Skargi : Próba Oszustwa na Zbugowanej wędce. Składam skargę na gracza RESMAS, który sprzedał mi zbugowaną wędkę, która miała mieć 9lv. Na handlu widniała jako 9lv wędki, po wyłowieniu 1 ryby wskoczyła na 1lv, więc zostałem oszukany na tak zwanym bugowaniu wędki, koszt zakupu 50k $ Gdy napisałem mu że zgłaszam sprawe na forum, napisał mi takie wiadomości, wszystko załączam w plikach w formie screenów.
Kiedy zorientował się który mam LV w grze, wrócił i oddał pieniądze za zbugowaną wędkę. Przestrzegam przed tą osobą
Dowody w postaci screenów : poniżej 

Screen 1.PNG

Screen 2.PNG

Screen 3.PNG

Screen 4.PNG

Screen 5.PNG

Przechwytywanie.PNG

screen6.PNG

Edytowane przez Kuchtens
Dodanie Screena wędki
  • Jestem za 10
Napisano

Xd, sprawa przeciez jest rozwiązana. Nie wiedziałem, że ta wędka to 'scam', od razu po wiadomosci, że "oszukałem chłopa" podjechałem do ciebie i oddałem ci całą kasę co do grosza. Więc po co siejesz ferment?

Napisano

Nie rozumiem o co ci chodzi, po całej akcji napisałeś mi "luuz" i teraz piszesz skarge XD

Napisano

Pisze po to bo gdybym miał mniejszy lv to bys mnie mial gdzies i pewnie nie jednego juz tak zrobiles na siano. Żegnam.

• Jestem za 2
  • 3 miesiące temu...
  • Developer/owner
Napisano

Oskarżony zwrócił pieniądze, problem z wędką występował jakiś czas i nie wymagał celowego działania aby popsutą wędkę kupić, więc nie musiało to być celowe działanie.

Skargę zamykam.

• Jestem za 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...