mateuszekhehe Napisano 24 Kwietnia 2021 Napisano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 24 kwietnia 2021 roku godzina 15:24 Nick oskarżającego: mateuszekhehe Nick oskarżonego: DRO20009 Powód napisania skargi: Odwalanie pojazdem/jazda niezgodna z przepisami/zastawianie drogi/toksyczność Dowody w postaci logów lub screenshotów: nagraniefivelife.mp4 Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez mateuszekhehe Niezastosowanie się do wzoru 1 1
DRO20009 Napisano 24 Kwietnia 2021 Napisano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) Dobrze tak więc 1.twój pojazd i twego przyjaciela stały na miejscu bie dozwolonym 2.pojazdy nie zostały uszkodzone 3. Toksyczność gdzie? To ty pisałeś mi że cię wkurw... i będziesz pisał na mnie skarge 4. Jazda pod prąd :o? 5.na drodze nie można stać tak na przyszłość bo w przeciwieństwie do ciebie uszkodziłem sobie maske w pojezdzie 😕 6. Proszę dowody bo jedynie co tu widze to że przejechałem przez twoje auto i nie uszkodziłem ci go jak cię tak to boli to dam ci 100$ na naprawe i napisz skarge z wzorem a nie na odpierdziel pozdrawam edit : jazda nie zgodna z przepisami zastawianie drogi drogi graczu stałeś na środku drogi blokując ruch bardzo mi przykro z tego powodu że kłamiesz i ukazujesz całą sytuacje w taki o to sposób jak widzisz widocznie stał tam moderator @Sneezy i jakimś dziwnym trafem to nie mój pojazd znikł a twój i twego kolegi więc proszę o więcej dowodów bo pisać kłamst w moim kierunku nie pozwolem proszę administracje o sprawdzenie logów z rozmowy była tylko pisemna i ukaranianie mnie jeżeli faktycznie byłem toksyczny w swoim pismie w stosunku do gracza jeżeli nie proszę o ukaranie gracza za fałszywe skargi które nie mają sensu bo ani pojazd tego mościa nie został uszkodzony ani nie zwyzwywałem go. Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez DRO20009
PJOTER2003 Napisano 25 Kwietnia 2021 Napisano 25 Kwietnia 2021 @DRO20009 zostanie ukarany za odwalanie pojazdem, zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi