Skocz do zawartości

Skarga na DRO20009

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 24 kwietnia 2021 roku godzina 15:24

Nick oskarżającego: mateuszekhehe

Nick oskarżonego: DRO20009

Powód napisania skargi: Odwalanie pojazdem/jazda niezgodna z przepisami/zastawianie drogi/toksyczność

Dowody w postaci logów lub screenshotów:image.thumb.png.7cab59f964215d02e170adcc2fb378e9.png

image.thumb.png.8f37439f57a4ffecc9efa39bc995268e.png

Edytowane przez mateuszekhehe
Niezastosowanie się do wzoru
  • Haha 1
  • Confused 1
Napisano (edytowane)

Dobrze tak więc 

1.twój pojazd i twego przyjaciela stały na miejscu bie dozwolonym

2.pojazdy nie zostały  uszkodzone

3. Toksyczność gdzie? To ty pisałeś mi że cię wkurw... i będziesz pisał na mnie skarge 

4. Jazda pod prąd :o? 

5.na drodze nie można stać tak na przyszłość bo w przeciwieństwie do ciebie uszkodziłem sobie maske w pojezdzie 😕

6. Proszę dowody bo jedynie co tu widze to że przejechałem przez twoje auto i nie uszkodziłem ci go jak cię tak to boli to dam ci 100$ na naprawe  i napisz skarge z wzorem a nie na odpierdziel 

pozdrawam 

edit : jazda nie zgodna z przepisami zastawianie drogi drogi graczu stałeś na środku drogi blokując ruch bardzo mi przykro z tego powodu że kłamiesz i ukazujesz całą sytuacje w taki o to sposób jak widzisz widocznie stał tam moderator @Sneezy i jakimś dziwnym trafem to nie mój pojazd znikł a twój i twego kolegi więc proszę o więcej dowodów bo pisać kłamst w moim kierunku nie pozwolem proszę administracje o sprawdzenie logów z rozmowy była tylko pisemna i ukaranianie mnie jeżeli faktycznie byłem toksyczny w swoim pismie w stosunku do gracza jeżeli nie proszę o ukaranie gracza za fałszywe skargi które nie mają sensu bo ani pojazd tego mościa nie został uszkodzony ani nie zwyzwywałem go.

Edytowane przez DRO20009
  • mateuszekhehe zmienił tytuł na Skarga na DRO20009
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...