filipinho Napisano 23 Kwietnia 2021 Napisano 23 Kwietnia 2021 Nick: filipinho Nick osoby nakładającej kare: NyKo Powód nałożenia kary: Wykorzystanie błędów więzienia Krótki opis sytuacji: Policjant @Rajko wsadził mnie do więzienia na 60 minut, po jakiś 10-ciu minutach musiałem wyjsc z rage i dołączyć do lekcji online i po wróceniu na serwer wybrałem miejsce spawnu mirror park i zostałem tam tepnięty Dowody: Dowodem jest @fastdick które siedział przez ten cały czas ze mną na dc, może on potwierdzic moją wersję iż to on podjechał po mnie na mirror park Coś od siebie: Bardzo przepraszam za to całe zamieszanie, nie wiedziałem ze może to być potraktowane jako wykorzystanie błędów więzienia. 7
Necek_ Napisano 23 Kwietnia 2021 Napisano 23 Kwietnia 2021 Posługiwanie się znajomymi nie jest fajne 1
filipinho Napisano 23 Kwietnia 2021 Autor Napisano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) 48 minut temu, Necek_ napisał: Posługiwanie się znajomymi nie jest fajne Wiem,to świadek w sprawie Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez filipinho 1
Developer/owner proklin Napisano 4 Lipca 2021 Developer/owner Napisano 4 Lipca 2021 @filipinhoWg nas skorzystałeś z błędu, który pozwalał uciec z więzienia wsiadając do innego pojazdu jako pasażer, nie dało się tego zrobić niechcący... Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 50k przez miesiąc na kurierze ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Developer/owner proklin Napisano 3 Sierpnia 2021 Developer/owner Napisano 3 Sierpnia 2021 Apelację zamykam z powodu braku zainteresowania.
Rekomendowane odpowiedzi