Skocz do zawartości

Apelacja od kary filipinho

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: filipinho

Nick osoby nakładającej kare: NyKo

Powód nałożenia kary: Wykorzystanie błędów więzienia 

Krótki opis sytuacji: Policjant @Rajko wsadził mnie do więzienia na 60 minut, po jakiś 10-ciu minutach musiałem wyjsc z rage i dołączyć do lekcji online i po wróceniu na serwer wybrałem miejsce spawnu mirror park i zostałem tam tepnięty

Dowody: Dowodem jest @fastdick które siedział przez ten cały czas ze mną na dc, może on potwierdzic moją wersję iż to on podjechał po mnie na mirror park

Coś od siebie: Bardzo przepraszam za to całe zamieszanie, nie wiedziałem ze może to być potraktowane jako wykorzystanie błędów więzienia.

• Jestem przeciw 7
Napisano (edytowane)
48 minut temu, Necek_ napisał:

Posługiwanie się znajomymi nie jest fajne

Wiem,to świadek w sprawie :)

Edytowane przez filipinho
  • Jestem przeciw 1
  • 2 miesiące temu...
  • Developer/owner
Napisano

@filipinhoWg nas skorzystałeś z błędu, który pozwalał uciec z więzienia wsiadając do innego pojazdu jako pasażer, nie dało się tego zrobić niechcący...

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

• status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 50k przez miesiąc na kurierze

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• 5 tygodni później...
  • Developer/owner
Napisano

Apelację zamykam z powodu braku zainteresowania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...