Skocz do zawartości

Quertez ukarany przez Null

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Quertez

Nick osoby nakładającej kare: W konsoli pisze Null

Powód nałożenia kary: Ucieczka z serwera podczas pościgu

Krótki opis sytuacji:  był pościg i mi komp się wyłączył, zapomniałem włączyć chłodzenia i komputer przy wysokiej temp awaryjnie się wyłączył, ale oczywiście podczas wcześniejszego pościgu sam opuściłem serwer ponieważ, moim zdaniem jest to bezsensowne zmuszanie do ich żałosnego "RP" czyli pościgu. RP przy nicku nie mam bo nie mam zamiaru odgrywać RP na serwerze RPG, gram tu żeby zabić czas i się nie nudzić, jak bym chciał odgrywać RP to wrócił bym na fivema na wyspe, albo gdzieś na stare śmieci 

Dowody:  brak

Coś od siebie: hmm ja rozumiem że ci "policjanci" uznają się za komandosów. No ale co to ma za sens jak to jest serwer RPG a nie RP, gdzie zmuszany jesteś do ich żałosnego "RP", mianowicie jak już zaczęli ten śmieszny pościg to starałem się jechać normalnie tak żeby nie wpierdzielali się w moje auto na siłe tylko żeby ten pościg trochę potrwał i wyglądał normalnie ale te ich pościgi "RP XD" wyglądają tak że ty starasz się jechać z kulturką żeby ten wyścig miał sens a oni po 1 minucie napierdzielają byle czym w auto uciekającego. Nie rozumiem sensu policji na tym serwerze jeśli chodzi o pościgi, są one głupie zwykłe ciągłe napierdzielanie się autami, nic więcej.

• Haha 3
  • 2 miesiące temu...
  • Developer/owner
Napisano

W taryfikatorze masz specjalną pozycję do takich sytuacji, są to zasady, do których musisz się dostosować jeśli chcesz tu grać. Niezależnie jak oceniasz poziom RP, czy definicję RPG.

Z racji na brak zrozumienia przewinienia odpowiedź może być tylko jedna, apelacja odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...