Skocz do zawartości

Skarga na Michu10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 19.04.2021 około 13.15

Nick oskarżającego: machcin1

Nick oskarżonego: Michu10

Powód napisania skargi: Kradzież ubrań, maski Cinko Vida oraz 27 działek suszu.

Przed rozpoczęciem sadzenia na Grape rozebrałem swoją postać do majtek, pozostawiając ubrania - buty, bluza, spodnie plus maska CinkoVida - w bagażniku surfera o id 7529. Bagaznik ten był udostępniony dla całej organizacji z rangą zasłuzony. Następnie przystąpiłem do sadzenia. Po ścięciu wszystkich krzaków chciałem ubrać postać w ubrania oraz maskę jednak nie było ich już w bagażniku. Osoba oskarżona przeze mnie @Michu10pomagała mi w tym czasie suszyć zioło, która sama zadeklarowała mi swoją pomoc. Zgodziłem się. Po komunikacji na discordzie członkom organizacji co się wydarzyło, zażyczyłem o zwrot ubrań oraz maski myśląc że ktoś to zrobił przez pomyłkę lub dla żartu. Niestety kiedy opowiedziałem co się stało gracz @Michu10 przestał reagować na dsc po czym całkowicie zaniemówił i poszedł na afk. Brak kontaktu. Jeśli do takiego już doszło gracz znów szedł na afk żeby ostatecznie opuścić organizację oraz dsc. Po całym tym zajściu okazało się również, że z bagażników zniknęło 27 działek marihuany, możliwe reconectami na ElBurro za co równiez oskarzam gracza @Michu10. O parę słów w tej sprawie również proszę gracza @BartuS_Officialktóry sadził ze mną w tym samym czasie, ze nie miał doczynienia z zajściem opisanym powyżej. Bardzo bym chciał odzyskać maskę. @Administrację proszę o sprawdzenie logów bagaznik id 7529 surfer - Michu10 oraz o sprawdzenie ekwipunku Michu10 w tym dniu gdyż nie sadził, a zioło prawdopodobnie przenosił reconektami do swojej posiadlosci na El Buerro..

Dowody w postaci logów lub screenshotów: 

Screenshot_20210419-205041_Gallery.jpg

Edytowane przez machcin1
  • Jestem za 8
  • Jestem przeciw 1
Napisano

Wypowiem się tak ogólnie sadziłem wtedy z graczem @machcin1 cały czas siedziałem wtedy na kanale DC z @machcin1 i reszta organizacji nie miałem do czynienia z kradzieżą maski pokazałem na strimie na dc wszystkie moje bagażniki oraz depozyt w urzędzie, kufrów nie mam, ponieważ nie posiadam mieszkania powiem tak, że mam screena z surfera około godziny 12 jak już nic nie było w surferze ponieważ przechowywałem wtedy tam swoje plony. Mam nadzieję, że sprawa zostanie  rozwiązana i osoba, która to uczyniła zostanie odpowiednio ukarana.

Napisano

Witam chce się wypowiedzieć jako oskarżony w tej skardze. 

Jeżeli chodzi o ,,kradzież" to powiem tyle że pierwszy raz widzę z tej organizacji taką skargę. Ponieważ byłem okradany i skubany codziennie przez nią z pieniędzy, jak? Codziennie sadziłem oraz zarabiałem przedmioty trzymałem w autach organizacyjnych, czasami zastanawiałem się o drobnych rzeczach że miałem, ale gdzieś się zapodziały. Około 2 dni temu sadziłem dużą ilość i 2 osoby były chętne w pomocy suszenia plonów, także powiedziałem że mogą pomóc i im dam po 1-2 działce zarobek "3k w 30min" obliczając ilość działek która powinienem dostać została mniejsza niż 2/3 z tego co powinienem dostać, Wszystkie sadzonki były dopracowane i z każdej wypadło po 30 plonów. Dzisiaj zrobiłem tak samo ale jak widać lider który napisałem skargę się wkurzył z tą akcję ponieważ sam się wkurzyłem i nie widziałem kto. Ale ja się chociaż przyznaje tutaj do zabrania przedmiotów ponieważ w organizacji nie działała zasada zakaz kradzieży przedmiotów w bagażników, przez co bagażniki były dla każdego i dział się z nim duży chaos. Dodam że odzyskałem swoje rzeczy i organizacja nie straciła ponieważ taka sama ilość została mi skradziona. Organizacja jest bardzo nie miła z takim zachowaniem jak te... Oraz czekam na decyzje administracji serwera.

• Jestem przeciw 3
Napisano

Jako ze przywlaszczyles i przyznajesz sie do winy w kradziezy moich rzeczy w tym cennej dla mnie maski Cinko Vida proszę Administrqcję o zwrócenie sie do gracza @Michu10o zwrot maski, gdyż to była moja własność. Co do działek że ci coś ginęlo wspominasz dopiero w tej skardze i nigdy na dsc nie wspominałeś ze coś ci magicznie ginęlo. Za to dziś pokazałes klasę i okradłes mnie z 27 działek suszu i unikatową jak dla mnie maskę. Proszę jeszcze raz Administrację o pomoc w odzyskaniu maski, ona w tym wszystkim jest dla mnie najcenniejsza. Do sytuacji doszło dziś i dziś napisałem skargę. Ty bezpodstawnie zaś nagle oskarżasz organizację o kradzież zioła gdzie zioła mamy na pęczki.

• Jestem za 1
Napisano
1 minutę temu, machcin1 napisał:

Jako ze przywlaszczyles i przyznajesz sie do winy w kradziezy moich rzeczy w tym cennej dla mnie maski Cinko Vida proszę Administrqcję o zwrócenie sie do gracza @Michu10o zwrot maski, gdyż to była moja własność. Co do działek że ci coś ginęlo wspominasz dopiero w tej skardze i nigdy na dsc nie wspominałeś ze coś ci magicznie ginęlo. Za to dziś pokazałes klasę i okradłes mnie z 27 działek suszu i unikatową jak dla mnie maskę. Proszę jeszcze raz Administrację o pomoc w odzyskaniu maski, ona w tym wszystkim jest dla mnie najcenniejsza. Do sytuacji doszło dziś i dziś napisałem skargę. Ty bezpodstawnie zaś nagle oskarżasz organizację o kradzież zioła gdzie zioła mamy na pęczki.

Maske jestem w stanie ci oddać jeżeli chodzi o zioło to już niestety nie.

Napisano

Do zamknięcia, maska Cinco Vida odzyskana. Dziękuje. 

Napisano
25 minut temu, machcin1 napisał:

Do zamknięcia, maska Cinco Vida odzyskana. Dziękuje. 

W takim razie skargę zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...