Lifi Napisano 17 Kwietnia 2021 Napisano 17 Kwietnia 2021 Nick: Lifi Nick osoby nakładającej kare: sheerio Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: Dostałem warna od Norcio_PL za odwalanie pojazdem i jazde pod prąd więc napisałem na czacie, że "ma kija w dupie". Dowody: - Coś od siebie: Nie sądziłem, że zostanie to odebrane w taki sposób jaki zostało, dlatego jeśli rzeczywiście kogoś uraziłem to przepraszam i liczę na pozytywne rozpatrzenie apelacji. 9 1 32 3
Lifi Napisano 2 Czerwca 2021 Autor Napisano 2 Czerwca 2021 Ja bym tylko chciał jeszcze dodać, że tutaj pewien użytkownik dostał bana na dokładnie taki sam okres czasu jak ja, za napisanie czegoś czego w żadnym stopniu nie można porównać do tego co napisałem ja XDD 1 4
Lifi Napisano 13 Czerwca 2021 Autor Napisano 13 Czerwca 2021 dobra chlopaki bo tydzien do ub zostal wiec nie musice juz odpowiadac, poczekam sobie, trzymajcie sie tam pozdrawiam serdecznie 1 11
Administrator NyKo Napisano 26 Czerwca 2021 Administrator Napisano 26 Czerwca 2021 Kara minęła, zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi