Skocz do zawartości

PanMaciej ukarany przez _WirluS_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: PanMaciej

Nick osoby nakładającej kare:_WirluS_

Powód nałożenia kary: bugowanie dm

Krótki opis sytuacji: podczas odsiadki w więzieniu uderzyłem innego gracza i po minucie poszedłem AFK, po 10 minutach gdy wróciłem wyświetliło mi się że mam bana

Dowody: nie mam dowodów ponieważ każdy miał AFK

Coś od siebie: Jestem nowym graczem, gram od około miesiąca, w więzieniu uderzyłem innego gracza i poszedłem AFK. Apeluję o pomoc w zmiejszeniu lub wycofaniu kary i obiecuję , że już nie włączę trybu dm 

20210405_214035.jpg

• Haha 1
Napisano

Po za tym banem nie masz innych kar na koncie dlatego proponuje:

-status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
-blokada handlu na miesiąc
-prace społeczne***: 10k na pizzaboy'u w miesiąc

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

Napisano
17 minut temu, miniu napisał:

Po za tym banem nie masz innych kar na koncie dlatego proponuje:

-status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
-blokada handlu na miesiąc
-prace społeczne***: 10k na pizzaboy'u w miesiąc

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

Kara jakby zamordował 3 policjantów i oszukał 10 osób, trochę przesada

• Haha 3
Napisano

Mam tylko jedno pytanie czy te 10k na pizzaboy musze zarobić do końca miesiąca czy do 12 maja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...