PanMaciej Napisano 9 Kwietnia 2021 Napisano 9 Kwietnia 2021 Nick: PanMaciej Nick osoby nakładającej kare:_WirluS_ Powód nałożenia kary: bugowanie dm Krótki opis sytuacji: podczas odsiadki w więzieniu uderzyłem innego gracza i po minucie poszedłem AFK, po 10 minutach gdy wróciłem wyświetliło mi się że mam bana Dowody: nie mam dowodów ponieważ każdy miał AFK Coś od siebie: Jestem nowym graczem, gram od około miesiąca, w więzieniu uderzyłem innego gracza i poszedłem AFK. Apeluję o pomoc w zmiejszeniu lub wycofaniu kary i obiecuję , że już nie włączę trybu dm 1
miniu Napisano 11 Kwietnia 2021 Napisano 11 Kwietnia 2021 Po za tym banem nie masz innych kar na koncie dlatego proponuje: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 10k na pizzaboy'u w miesiąc ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
DaysDH Napisano 11 Kwietnia 2021 Napisano 11 Kwietnia 2021 17 minut temu, miniu napisał: Po za tym banem nie masz innych kar na koncie dlatego proponuje: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 10k na pizzaboy'u w miesiąc ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. Kara jakby zamordował 3 policjantów i oszukał 10 osób, trochę przesada 3
PanMaciej Napisano 12 Kwietnia 2021 Autor Napisano 12 Kwietnia 2021 Mam tylko jedno pytanie czy te 10k na pizzaboy musze zarobić do końca miesiąca czy do 12 maja
PanMaciej Napisano 12 Kwietnia 2021 Autor Napisano 12 Kwietnia 2021 W takim razie zatwierdzam propozyzje
Rekomendowane odpowiedzi