Skocz do zawartości

Skarga na Michu10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 09.04.2021 Między godziną 10 a 11

Nick oskarżającego: Dziuby

Nick oskarżonego: Michu10

Powód napisania skargi: Oszustwo na pieniądze, pomyliłem się w handlu a gracz nie chce mi oddać 20k mimo

Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/Afxfgfc

Sprawa wygląda w ten sposób, że dogadałem się dzisiaj rano z gościem odnośnie Golfa FTFT, auto miało posiadać demontu 160k, ja dawałem za niego 85k. Łącznie wychodziło 245k, niestety z racji, że jestem po nocnej zmianie źle to przeliczyłem i zapłaciłem 265 ale dosłownie po 2 minutach sie zorientowałem i napisałem do klienta, niestety zero współpracy z jego strony, zniósłbym to, gdyby nie fakt, że pojechałem później sprawdzić demont i okazało się, że Club posiada tylko 140k, a wiadomości z DSC usunął odnośnie naszej rozmowy. Dowodem na to może być fakt, że gość nie wypierał się, że auto miało mieć 140k demontu tak jak gadaliśmy, lecz napisał głupią wymówke w postaci "Powiedziałem Ci tyle na voice i siema". Jeśli nie miałby nic do ukrycia to nie usuwałby wiadomości w których zawarty był ten rzekomy demont 160k.

EDIT: o obydwu tych sprawach zostali od razu powiadomieni admini @Beezy i @Baldi1331

Edytowane przez Dziuby
Napisano

w grze dogadalismy sie przez voice chat co ty odwalasz

Napisano

Jak ja nie używam od 2 lat Voice Chatu, ty też go nie użyłeś

Napisano

Sprawa wyjaśniona, dogadaliśmy się na 35k zwrotu w moją stronę. Majtki zmokły i siano oddane. Do zamkniecia

• Haha 1
Napisano
2 minuty temu, Dziuby napisał:

Sprawa wyjaśniona, dogadaliśmy się na 35k zwrotu w moją stronę. Majtki zmokły i siano oddane. Do zamkniecia

akurat tobie chyba zmokły jak zacząłeś się plątać w słowach co ty gadasz teraz

Napisano

Sprawa wyjaśniona, więc skargę zamykam i przenoszę do archiwum. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...