NiszczycielGier Napisano 8 Kwietnia 2021 Napisano 8 Kwietnia 2021 Data i godzina zdarzenia: 08.04.21 18:30-19:00 Nick oskarżającego:NiszczycielGier Nick oskarżonego:krzysztofj44 Powód napisania skargi: Nieporozumienie/celowe utrudnianie gry Dowody w postaci logów lub screenshotów: Brak, choć jeżeli będą potrzebne to pokaże logi. Sprawa wygląda tak- Ucieczka przed poli itp. (nieudana) W więzieniu: ziomo przeszukuje sprawdza gada wszystko spoko i bez problemu, powystawiał mandaty itp... Kiedy przyszło do wyboru kary to powiedział: 1h z groszem jail lub 15 min jail i mandaty 1k czy tam 1,5k ale to nie wazne - powiedziałem ze chce mandaty i te 15 min jaila, po chwili zmienił zdanie i powiedział, że bedzie 10 min - (myśle, spooko ziomek) - na wszystko sie zgadzam itp. Jestem w wiezieniu i patrze- 1h 10 min do wyjscia- mówie mu, że popełnił błąd, w odpowiedzi dostałem ,, Nie narzekaj, inni mieli więcej,, ...... 1
PJOTER2003 Napisano 9 Kwietnia 2021 Napisano 9 Kwietnia 2021 @NiszczycielGier napisz skargę w odpowiednim dziale. To jest odpowiedni dział na skargę: https://fivelife.pl/forums/forum/86-lspd-pochwały-skargi/
Rekomendowane odpowiedzi