Skocz do zawartości

Skarga na gracza Matsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia:06.04.2021 14:07

Nick oskarżającego: Franekpetarda1

Nick oskarżonego: Matsu

Powód napisania skargi: Chamskie zachowanie w stosunku co do całej organizacji JDM  . Moim zdaniem mute  jest  zbyt mała kara w tej sytuacji .To nie pierwsze  takie zachowanie osoby oskarżonej .Cała sytuacja miała miejsce na evencie  , przez to ze  zabrałem mu jajko 🥚

Dowody w postaci logów lub screenshotów: Screenshot_2.png.3b8b393651205be5dd5908d82e9382b8.png

Edytowane przez FranekPetarda1
  • Haha 19
  • Jestem za 2
Napisano

Jedno pytanie skąd wiesz że niby to było skierowane do twojej organizacji a nie aut typu JDM?

• Haha 3
  • Jestem za 1
Napisano (edytowane)

Ponieważ napisałeś to po zakończeniu eventu w którym zabierałem ci cały czas jajka XD . Ponadto sytuacja nie wydarzyła się jednorazowo wcześniej to olewałem bo dobrze wiem ze masz w granicach 13 lat i myślałem że nie jesteś w pełni świadomy tego co piszesz 

• Haha 1
Napisano

Po czym wnioskujesz że mam te ''13'' lat? XD po głosie? gdzie może raz się odezwałem i to raczej nie przy tobie? A po drugie w evencie miałem raz jajko i zabrał mi je pasza więc nie wiem skąd sobie wziąłeś te STAŁE zabieranie mi jajek XD

Napisano

Twierdze to po twoim dziecinnym zachowaniem .  Po 2 kolego po evencie skąd takie ostre słowa o rzekomych autach , następnym razem pomyśl co piszesz bo się ośmieszasz 

Napisano (edytowane)

Trudno lubię się bawić to się bawię ;d a jeśli chodzi o opinie o samochodach to mogłem to napisać np. do osoby co pisała na czacie org a była obok. A i czym się ośmieszam? moją opinią na temat twojej skargi?

Edytowane przez Matsu
Napisano (edytowane)

Teraz to do kolegi pisałeś , a niedawno było o autach zawsze można sprawdzić logi .To jest moja ostatnia odpowiedz w tym temacie bo  konwersacja z tobą jest na zbyt niskim poziomie żeby ją dalej prowadzić 

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...