FranekPetarda1 Napisano 6 Kwietnia 2021 Napisano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) Data i godzina zdarzenia:06.04.2021 14:07 Nick oskarżającego: Franekpetarda1 Nick oskarżonego: Matsu Powód napisania skargi: Chamskie zachowanie w stosunku co do całej organizacji JDM . Moim zdaniem mute jest zbyt mała kara w tej sytuacji .To nie pierwsze takie zachowanie osoby oskarżonej .Cała sytuacja miała miejsce na evencie , przez to ze zabrałem mu jajko 🥚 Dowody w postaci logów lub screenshotów: Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez FranekPetarda1 19 2
Matsu Napisano 6 Kwietnia 2021 Napisano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez Matsu
Matsu Napisano 6 Kwietnia 2021 Napisano 6 Kwietnia 2021 Jedno pytanie skąd wiesz że niby to było skierowane do twojej organizacji a nie aut typu JDM? 3 1
FranekPetarda1 Napisano 6 Kwietnia 2021 Autor Napisano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) Ponieważ napisałeś to po zakończeniu eventu w którym zabierałem ci cały czas jajka XD . Ponadto sytuacja nie wydarzyła się jednorazowo wcześniej to olewałem bo dobrze wiem ze masz w granicach 13 lat i myślałem że nie jesteś w pełni świadomy tego co piszesz Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez FranekPetarda1 1
Matsu Napisano 6 Kwietnia 2021 Napisano 6 Kwietnia 2021 Po czym wnioskujesz że mam te ''13'' lat? XD po głosie? gdzie może raz się odezwałem i to raczej nie przy tobie? A po drugie w evencie miałem raz jajko i zabrał mi je pasza więc nie wiem skąd sobie wziąłeś te STAŁE zabieranie mi jajek XD
FranekPetarda1 Napisano 6 Kwietnia 2021 Autor Napisano 6 Kwietnia 2021 Twierdze to po twoim dziecinnym zachowaniem . Po 2 kolego po evencie skąd takie ostre słowa o rzekomych autach , następnym razem pomyśl co piszesz bo się ośmieszasz
Matsu Napisano 6 Kwietnia 2021 Napisano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) Trudno lubię się bawić to się bawię ;d a jeśli chodzi o opinie o samochodach to mogłem to napisać np. do osoby co pisała na czacie org a była obok. A i czym się ośmieszam? moją opinią na temat twojej skargi? Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez Matsu
FranekPetarda1 Napisano 6 Kwietnia 2021 Autor Napisano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) Teraz to do kolegi pisałeś , a niedawno było o autach zawsze można sprawdzić logi .To jest moja ostatnia odpowiedz w tym temacie bo konwersacja z tobą jest na zbyt niskim poziomie żeby ją dalej prowadzić Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez FranekPetarda1
Developer/owner slawur Napisano 15 Kwietnia 2021 Developer/owner Napisano 15 Kwietnia 2021 Gracz @Matsu został ukarany .
Rekomendowane odpowiedzi