Mazzy Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Witam. Zachęciłem kolegę do zagrania na serwerze ale niestety przy próbie wejścia do gry zaraz po pobraniu plików serwera wyskakuje komunikat "connection lost, reconnecting" i nie może przez to dołączyć na serwer. Dodam, że internet mu działa i nie ma z nim problemów, inne gry online mu działają
sheerio Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Niech przy ponownym wejściu spróbuje wcisnąć F1 i połączyć się poprzez Direct Connect z użyciem tego adresu IP (lub też od razu połączyć się poprzez tę opcję):play.fivelife.pl:22005
Mazzy Posted April 8, 2021 Author Posted April 8, 2021 5 godzin temu, sheerio napisał: Niech przy ponownym wejściu spróbuje wcisnąć F1 i połączyć się poprzez Direct Connect z użyciem tego adresu IP (lub też od razu połączyć się poprzez tę opcję):play.fivelife.pl:22005 Robił tak i dalej to samo
XxMoNsT3RxX Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Też miałem dzisiaj ten problem, po wyłączeniu Rivia statistics server zalogowało mnie na serwer bez problemu
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts