Aefiks Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 (edited) Ma ktoś pomysł czemu RageMP po kliknięciu w FiveLife nie włącza mi GTA 5? Normalnie się włącza launcher rockstara. Po tym jest niby wczytywanie, ale nagle się wyłącza (Zainstalowane mam GTA z R* launchera) Reinstall RageMP był. Oba są na tym samym dysku (HDD oile to ma znaczenie) Edited April 4, 2021 by Aefiks
sheerio Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 (edited) Włącz pierw zwykłe GTA V na fabule i normalnie wyłącz (nie przez Alt + F4). Wyłącz wszelkie nakładki (Discord, Overwolf itd.). Jeśli działa Ci jakiś antywirus w tle to jego działanie też może wstrzymywać poprawne uruchomienie RAGE. Edited April 4, 2021 by sheerio
Aefiks Posted April 6, 2021 Author Posted April 6, 2021 W dniu 4.04.2021 o 11:08, sheerio napisał: Włącz pierw zwykłe GTA V na fabule i normalnie wyłącz (nie przez Alt + F4). Wyłącz wszelkie nakładki (Discord, Overwolf itd.). Jeśli działa Ci jakiś antywirus w tle to jego działanie też może wstrzymywać poprawne uruchomienie RAGE. To z singlem i nakładkami robiłem. Jeśli chodzi o antywirusa to nie spróbowałem do tej pory, sprawdzę za chwile
Aefiks Posted April 6, 2021 Author Posted April 6, 2021 10 minut temu, Aefiks napisał: To z singlem i nakładkami robiłem. Jeśli chodzi o antywirusa to nie spróbowałem do tej pory, sprawdzę za chwile Ok, afterburner wylaczony, antywirus zastopowany na 10 minut. Teraz jest problem bo niby sie uruchamia juz normalnie ale jak wchodze w to okno to mnie wywala z niego:((@sheerio
Aefiks Posted April 6, 2021 Author Posted April 6, 2021 Ok juz niewazne, zaladowalo sie wszystko i teraz normalnie moge wejsc w okno. Dziekuje slicznie
Recommended Posts