Aefiks Napisano 4 Kwietnia 2021 Napisano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Ma ktoś pomysł czemu RageMP po kliknięciu w FiveLife nie włącza mi GTA 5? Normalnie się włącza launcher rockstara. Po tym jest niby wczytywanie, ale nagle się wyłącza (Zainstalowane mam GTA z R* launchera) Reinstall RageMP był. Oba są na tym samym dysku (HDD oile to ma znaczenie) Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez Aefiks
sheerio Napisano 4 Kwietnia 2021 Napisano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Włącz pierw zwykłe GTA V na fabule i normalnie wyłącz (nie przez Alt + F4). Wyłącz wszelkie nakładki (Discord, Overwolf itd.). Jeśli działa Ci jakiś antywirus w tle to jego działanie też może wstrzymywać poprawne uruchomienie RAGE. Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez sheerio
Aefiks Napisano 6 Kwietnia 2021 Autor Napisano 6 Kwietnia 2021 W dniu 4.04.2021 o 11:08, sheerio napisał: Włącz pierw zwykłe GTA V na fabule i normalnie wyłącz (nie przez Alt + F4). Wyłącz wszelkie nakładki (Discord, Overwolf itd.). Jeśli działa Ci jakiś antywirus w tle to jego działanie też może wstrzymywać poprawne uruchomienie RAGE. To z singlem i nakładkami robiłem. Jeśli chodzi o antywirusa to nie spróbowałem do tej pory, sprawdzę za chwile
Aefiks Napisano 6 Kwietnia 2021 Autor Napisano 6 Kwietnia 2021 10 minut temu, Aefiks napisał: To z singlem i nakładkami robiłem. Jeśli chodzi o antywirusa to nie spróbowałem do tej pory, sprawdzę za chwile Ok, afterburner wylaczony, antywirus zastopowany na 10 minut. Teraz jest problem bo niby sie uruchamia juz normalnie ale jak wchodze w to okno to mnie wywala z niego:((@sheerio
Aefiks Napisano 6 Kwietnia 2021 Autor Napisano 6 Kwietnia 2021 Ok juz niewazne, zaladowalo sie wszystko i teraz normalnie moge wejsc w okno. Dziekuje slicznie
Rekomendowane odpowiedzi