Skocz do zawartości

Skarga na W3tO

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 27.03 - 30.03 2021 

Nick oskarżającego: PiotrazPL

Nick oskarżonego: W3tO

Powód napisania skargi: Zaczęło się od tego że jechałem autem z kolegą  (Orbi63) który kierował i miałem czołówkę z graczem W3tO. I chłop wypadł przez przednią szybę i zginął. Specjalnie szukałem na mapie gdzie jest żeby oddać kasę i przeprosić, ale on wolał mnie zwyzywać. Jeździł za nami i wyzywał nas, stwierdziliśmy że nie damy się obrażać jakiemuś dziecku, więc zaczeliśmy się obrażać i najwidoczniej graczowi W3tO brakło tekstów i napisał raporta za obrażanie i faktycznie Orbi63 dostał mute na voice chacie, więc Orbi postanowił że też go zgłosi i dostał to samo. Po czym zaczynał obrażać od 60 twierdząc i pisząc mi pare godzin po zdarzeniu "nigdy nikogo nie podjebałem" a zrobił to samo co Orbi pisząc raporta i to on napisał pierwszy. Chwile po tym zdarzeniu zaczął dawać mi toksyczne reakcje pod ogłoszeniami na discordzie (ponoć to też powinno się zgłaszać). Napisałem do niego o co mu chodzi, to nie dostałem żadnej sensownej odpowiedzi, oprócz informacji w formie zdjęcia jego dowodu osobistego (nie prosiłem go o to) chwali się swoim wiekiem 25lat i laptopem od starych. Już nie wspomnę o tym że spina jest tylko między nami a on obraża całą organizacje.

Dowody w postaci logów lub screenshotów: (w jednym filmiku coś sie stało i nie ma obrazu XD)

Jak będę miał nowe nagrania to edytuje skargę i wstawię

image0.png

image0.png

image0.jpg

image0.jpg

image0.jpg

165208926_180968997042415_3843878854916384536_n.jpg

165796373_2519381641704134_5589499132128348754_n.jpg

166064151_2800386676878427_1300108819719984047_n.jpg

165155577_443962066862831_7297852788693126485_n.jpg

165425581_540222720277579_4668711385752506678_n.jpg

• Haha 4
  • Jestem za 8
Napisano

Tu jeszcze wstawiam ss na potwierdzenie że to ta sama osoba na discordzie która zarejestrowała się na forum. Na forum widać ze zarejestrował się 13 stycznia i tez napisał wiadomość 13 stycznia discordzie że jest nowy i potrzebuje pomocy (widać w tle na 2 screenie). Można to poznać po samym identyfikatorze na discordzie czyli #6736. Na 3 screenie jest identyfikator tej osoby z która pisałem na priv (i w celu potwierdzenia jego serdeczny palec z laptopem znajduje się w tle, to samo zdjęcie którego screen był w skardze w dowodach)

Wstawiam to w celu potwierdzenia konta że to ta sama osoba co z serwera co mnie obrażała, bo zaraz ktoś może mnie oskarżyć że stworzyłem sobie konto z takim samym nickiem i avatarem na discordzie.

AC5C7EAC-C103-4D9B-80AB-1AB79A67C115.jpeg

9E39D9C0-24F9-4364-B4DB-4B4B5114996C.png

F6B5B29E-33F8-4FD5-AB64-A9E5DDDA77BB.png

Napisano

Co mam wypowiedzieć się w tej kwestii gościu mnie dmowal ze swoim kolega, Sherioo czy jak Modka nic z tym nie zrobiła i poszliśmy wszyscy w bluzgi byl za to mut i tyle . Gosciu wyciął wszystkie rozmowy swoje jak zaczął ale do godziny będę na kompie i wstawię cale logi dsc 

Napisano (edytowane)

Mieliśmy czołówkę i zginąłeś, ja z orbim miałem pasy zapięte. Specjalnie cię szukaliśmy żeby oddać hajs i przeprosić a ty nas zwyzywałeś, i my mamy być dla ciebie miły jak ty nas wyzywasz? Tak był mute dla ciebie i orbiego 

Ale kto zaczął wyzywać? Zacząłeś wyzywać a później sam napisałeś raporta jako pierwszy, i nazywasz mnie i orbiego 60. 

Możesz pokazać cała rozmowę z discorda ale moim zdaniem była to zwykła kłótnia, nie wiem myślisz że jesteś lepszy bo jesteś starszy „ponoć” o 8 lat?

Chodzi mi głównie o zachowanie w grze, prowokacja mnie, obrażanie. Wczoraj podjechałem na mechanika rockford, myślałem że już po spinie no to wjeżdżam na twoje stanowisko a ty patrzysz na mój nick po czym kończysz prace i za kilkanaście sekund jesteś już na drugim stanowisku żeby tylko mi nie naprawić auta (mam to nagrane). 

Kolejna sprawa, obrażanie całej organizacji. Co ci zrobiły te osoby? Mówiłeś że będziesz ich taranował i dm. Ja ani słowa nie powiedziałem a tym bardziej obraziłem twojej organizacji. Sprawa jest między nami a ty przenosisz ją na osoby które nie maja z tym nic wspólnego. 

Rozumiem skończyło się mute i tyle ale kto później prowokował i dawał toksyczne reakcje pod ogłoszeniami na discordzie? Sam dobrze wiesz co robisz, chciałeś nakręcić sytuacje i całą spine, jakby nie było tych reakcji obrażających mnie czyli „💩6️⃣0️⃣” to by kłótnia się skończyła

Edytowane przez PiotrazPL
Napisano (edytowane)

Więc tak zacznę od początku jechałem z Mirka jak by nigdy nic i gosciu wali pod prąd na czołówkę i sie smieje po czym ja zginąłem , mowie no zdarza sie jade rowerem a Piotrek wraz ze swoim jakims tam kolega nie pamietam nicku dmowali mnie i nie mów i nie kłam bo na ss sie przyznajesz z rozmowy na DSC :) .
Po tym jak mnie dedaliscie polecielismy w wulgaryzmy i dostalismy muta (Nie wytrzymałem gdy mnie przejezdzali a ja rowerem po 3km musialem leciec ) .
Muta dostałem na 1 dzien bo to pierwszy raz była taka sytucja mowie no ciul zasłużone . 
Gram sobie dalej 4fun jak zawsze w sumie pisze do mnie Piotrek na DSC sam zaczyna rozmowe więc mowie no ciul zachowam sie powaznie a gosciu mnie cisnie jak bąki swoje w gaciach pomimo że temat z mojej strony był zamknięty a nie dam sobie wmawiać zeby jakis 17 latek mnie ciąsnał ale never mine na ss poniżej Piotrek przyznaje sie o celowy VDM o to że mnie dojechali z kolegą i sami zaczęli . Do tego pierwszy napisał apeluje o ukaranie jego surowaszą kara i mnie jako winnego . Ale Piotrek sam namówił przeciwko mnie swojego kolege do VDM co widac poniżej pozdrawiam i Mute miałem za te wulgi . Za mazałem te wulgi ale ewidetnie widac kto zaczął i obie strony nie stroną od wulgarne jezyka. 

PS:Emotki są ogólno dostepnę nie łamie nimi w zaden sposob regulaminu są dostepne w szerokim zakresie przez program Discord . Tyle mojego Editu pozdrawiam 

https://imgur.com/sweieLS 

Screenshot_20210331-asdsdadasd.jpg

Edytowane przez W3tO
Probowalem ogarnac czytelny screen nwm jak to ogarnac.. wiec daje link a tu mniej czytyleny :/
Napisano

Ja bym ci nie napisał na priv jakbyś nie dał toksycznych rekacji, sam to zaczynasz bo chce większa spine.

Ale po co odrazu wyzywać? Oddałbym hajs i byłoby po spinie.

Ale podjechaliśmy wyzywałeś nas to zobaczyliśmy ze masz dm włączony a my też mieliśmy no to się biliśmy bo od tego przecież jest dm. I najechaliśmy ci na rower bo zacząłeś nas obrażać. 

Napisano

Te ss z discorda to normalna kłótnia, ale co to za różnica jak ty nas obrażasz na voice to co my mamy przytakiwać głową? Ty jeździsz za nami i obrażasz. Orbi ci odpowiedział jedno słowo to ty cyk odrazu nagranie i orbi mute ale ty jak obrazales nas cały czas to my tego nie nagraliśmy, orbiemu puściły nerwy i musiał coś odpowiedzieć. Ja akurat nie mogłem na voice gadać wiec chciałem to wyjaśnić na spokojnie na priv tym bardziej po tych toksycznych reakcjach 

Napisano

Oj jak twój kolega ma nagranie bo twierdzisz tak wstaw je i zobaczymy jak wyglądało . 

Napisano

Ja nagrałem tylko to co było do góry, bo tyle zdążyłem. Przed tym obrazales dużo więcej 

Napisano (edytowane)

Człowieku tez potrafie wyciąc nagranie jak kogos przejezdzam i wrzucic od tego jak sie cisniemy obaj . Ale tutaj mnie dmowaliscie i nie było mowy o zadnej zaplacie bo jechalem na rowerze to próbowaliscie mnie przejezdzać, jak mnie dedliscie to zaczely sie wulgi tyle w tej kwestii dawaj całe nagranie i wtedy pogadamy . 
Edit Dałem wystarczające dowody na oczyszczenie w jakims stopniu siebie . 
Nie mam sobie nic do zarzucenia za wulgi tamte na serwie był mute. Tutaj próbujesz cos nie wiem nazmyślać tak mi sie wydaje ale nie przemyslales swoich ruchów . 
Drugie to że mnie dmowałeś bo pare dni wczesniej napisałem ze T20 jest na salonie a Ty poleciales i wtedy cisnąles mnie na czacie więc to było odegranie z twojej strony wieć tyle w woli wyjasnien czekam na wypowiedz kogos z Administracji ja z mojej strony nie mam nic wiecej do dodania . Pozdrawiam serdecznie . 

EDIT Odpowiedz niżej nie bede spamił jak wariat 
Daj nagranie że chcieliscie zaplacic wyssane info DMY mozna sprawdzic wasze podejrzewam w logach . 
Edit 
 Zaczynasz się motać kolego :)

Screenshot_20210331-215005_Discord.jpg

Edytowane przez W3tO
Napisano (edytowane)

Spytaliśmy „ile kasy?” A ty zacząłeś nas obrażać. Mieliśmy to zlekceważyć? 

Tak możemy się kłócić w nieskończoność. Kto zaczął, kto co zrobił itd ale na to nie masz wytłumaczenia:

1. Toksyczność przez reakcje „💩6️⃣0️⃣” pod ogłoszeniami na discordzie

2. Obrażanie bez powodu +/- 10 osób z organizacji które nic ci nie zrobiły 

EDIT: Potrafisz wytłumaczyć te dwie sprawy wyżej? 👆wydaje mi się ze nie

Spytaliśmy się o kasę na voice chacie 

EDIT 2: Nie wyzywałem cię w gierce bo nie chciałem dostać mute jak ty i kolega, pomyślałem sobie że będę mądrzejszy i nie będę cie wyzywać. Myślałem ze sprawa się skończyła ale zacząłeś znowu przez te toksyczne reakcje, a nie będę się dawał obrażać 

EDIT 3: Przeczytałem jeszcze raz wszystko na spokojnie. 
Dawanie reakcji jest dozwolone? Ale ponoć wyzywanie kogoś od 60 to jest toksyczność, za to dostałem mute na 3dni. Nigdy nie widziałem aby ktoś pisał że t20 jest w salonie. Więc nie miałem jak cię wyzywać na czacie. Pamietam że sprzedałem ci Asbo 1.4 i więcej nie miałem z tobą nic wspólnego. Chce ci oddać hajs a ty mnie wyzywasz. I ja cię dmowałem? Czy ty jesteś pewien wogóle kto kierowal autem? 

Napisano

@WirluS Proszony o wypowiedź bo kolega się pogrążą co raz bardziej pozdrawiam .

Napisano

Ja bym chciał tylko wspomnieć że za obrażanie od 60 już zostałem ukarany (mam ss). To ty się pogrążasz bo nie umiesz odpowiedzieć na dwa podpunkty wyżej. Nie umiesz ich wytłumaczyć to za to musisz zostać ukarany 

Napisano

Edytowałem post wczesniej zeby nie spamic kolego . Popatrz wyżej nie zamierzam juz spamic elo 

Napisano

Edit : JDM narazie co najwyzej mści się na mnie nie chciałem upublicznić osob pobocznych ale widzę Focus na mnie więc bawimy się dalej, ja nawet na JDM nie zwracam uwagi a tutaj tarany lecą niezle. 

Screenshot_20210403-090700_Discord.jpg

Napisano

Nie zwracasz uwagi na JDM a ich obrażasz xD

Mordo jak masz DM włączonego to przecież mogliśmy cie zrzucić z rowera i pobić XD

Ty się dziwisz jeszcze? Obrażasz ich a nic ci nie zrobili, ja ani słowa nie powiedziałem na SCU

Napisano

Piotrek za wyzwiska co mnie dmowaliscie dostałem ja karę i twoj kolega . Tu teraz toczy temat o pw discord bo nigdzie publicznie wyzwisk nie bylo . Wiec niech administracja rozstrzyga 

Napisano (edytowane)

Tak ale wyzywasz mnie od 60 jak to ja nie wysyłałem raporta i to ty wysłałeś pierwszy bo sie przestraszyłeś 🙂

EDIT: na ss wyżej pisze „całe JDM będzie jebane cały czas dm” i ty mówisz że nie zwracasz na nich uwagi 

prosze o jak najszybsze rozwiązanie sytuacji bo chłop już nawet nie wie co mówi 

C8AE73C5-6527-44A1-9DD6-6E68A8509206.jpeg

D10273C0-21A3-40FE-BFD5-1182DF10DAD7.jpeg

Napisano

Piotrek wstaw całą rozmowę jak nie to sam to zrobię, :)

Napisano (edytowane)

Przecież już wstawiałeś ponoć całą rozmowę wyżej XD znowu nie pamiętasz co pisałeś

Możesz wstawić drugi raz to samo xD ale sam pisałeś żeby nie spamić

Ja tu pokazuje konkretnego ss bo odnoszę się do twojej wypowiedzi ale ja ani jednego słowa na SCU nie powiedziałem bo ich nie znam, ty JDM obrażasz słychać to na filmiku bez obrazu i widać na ss z discorda a też ich nie znasz, obrażałeś Orbiego i to rozumiem dostałeś mute tak samo jak on ale za to że obrażasz JDM nie zostałeś ukarany, ja już miałem mute na czat na 3dni za nazywanie ciebie 60

Napisano (edytowane)

Jak wzywałeś mnie na czacie na serwerze to ty się dziwisz że dostałeś mute cale ssy odnoszą się do dsc wiec apelował bym o bany 30 dniowe na serwer discord bo obie strony są tutaj winne 

Edytowane przez W3tO
Skromna propozycja na rozwiązanie sporu
Napisano

Słuchaj ja dostałem mute na 3 dni na czat a ty tylko 180 minut na voice chat a toksyczne reakcje, obrażanie mnie od 60, i obrażanie organizacji czyli ponad 10 osób która nic ci nie zrobiła. I my mamy dostać tą samą karę? 

Napisano (edytowane)

Nikogo z poszczególnych osob nie obraziłem,nikogo nie taranowałem nikomu z waszej organizacji nic nie zrobiłem.
Napisanie że bede wam uprzykrzał życie było pod wpływem emocji związanych z Twoja prowokacją ja Cie spławiałem ty natarczywie pisałeś jak bys przyjaciół szukał że musiałem Cie zablokować bo Twoje zahamowania szły zbyt daleko .

Zresztą edit z mojej strony wyjasnione gdzie Ty dostales mute to nie wiem bo jakos wcale nie sledzę tego ale licze że administracja wyciagnie konsekwencje . 

Edytowane przez W3tO
Napisano

Obraziłeś wszystkich członków JDM, ale mówiłeś ze będzie taran itp. mordo czekamy na odpowiedz kogoś z administracji a to ty ciagle tu na forum wypominasz mi to samo. Ciągniesz to i ciągniesz. 
Prawda jest taka że jesteś żałosny i najprawdopodniej jakiś atencji szukasz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...