Skocz do zawartości

DonPedroCapricciosa ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

DonPedroCapricciosa ukarany przez Proklin
Nick: DonPedroCapricciosa
Nick osoby nakładającej kare: Proklin
Powód nałożenia kary: Omijanie bana
Krótki opis sytuacji: Rozmawiałem z @BuchMan oraz wkleiłem apelację na jego prośbę oraz zostałem zbanowany za rzekome omijanie bana.
Dowody: Nie posiadam, ponieważ nie dostałem nawet dowodów na samego siebie.
Coś od siebie: Witam, zaczynając chciałbym prosić o pełny dowód ukazujący moją winę, zza czasów mojej gry. Także zacytuję kawałek naszej rozmowy na Discordzie tuż przed zablokowaniem "Zmienne IP nie jest gwarancją anonimowości" prawdopodobnie miałeś na myśli to, iż wchodziłem na różnych IP na serwer, było to spowodowane problemami z routerem i z pingiem który powodował oraz częstymi wyjazdami gdy brałem ze sobą laptopa. 
"Logowania na te konto (także na forum), pokrywają się z logowaniami na inne zbanowane konto. Mechanik po których identyfikujemy nie zdradzamy, aby ułatwić ich omijania." - Chciałbym jeszcze prosić o wytłumaczenie mi tego bo nie rozumiem za bardzo.

• 3 miesiące temu...
  • Developer/owner
Napisano

Pisząc o tym, że zmieniając IP nie jesteś anonimowy miałem zapewne na myśli, że nie identyfikujemy graczy tylko po IP i pokryły się także inne dane. Czytając ostatni cytat pewnie pokryło się coś na forum.

Na konto jest nałożony ban permanentny, także na forum, takie konta nie mają możliwości apelacji.

Apelacja odrzucona, każda kolejna także będzie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...