Skocz do zawartości

McRoyal ukarany przez Miniu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: McRoyal

Nick osoby nakładającej kare: Miniu

Powód nałożenia kary: Udostępnianie danych osobowych

Krótki opis sytuacji: Przez selekcję która nastała w XRC pewne osoby ze złości postanowiły się mścić na znajomych tej organizacji m.n.i @infbird oberwało się też mi przez to że mam dobry kontakt z nim. Po kilku dniach licznego vdm’owania specjalnej jazdy pod prąd czy toksyczności z ich strony puściły mi nerwy i rzuciłem imieniem i nazwiskiem jednej osoby z grupy  utrudniającej mi gre

Dowody: 

jB5ET4Vhr1zpeRnKPlnczfJXFIQ1767sQQ93CNfsCIOk_dDzky_12jAvW4TGfI0_mDKT5FFi0AFSm9bLZW3gT_uC4azfwFoP9aNfv5N0RNAxDa-JIG1rPioFrKhv5n35pGp-TKJ2
Coś od siebie: Bardzo chciałbym przeprosić za moje zachowanie. Nie chciałem żeby tak wyszło jednak tak sie stało liczę na wyrozumiałość. 

Edytowane przez McRoyal
  • Haha 1
  • Jestem za 15
  • Jestem przeciw 7
Napisano (edytowane)

Okej tylko że po tym jak cię potrąciłem lub w was wleciałem was przeprosiłem a odnošnie pierwszego filmiku biliście się na drodze.

A po za tym nie raz wymuszaliście VDM pisze o niektórych osobach z organizacji BR

Edytowane przez Qubix
  • Haha 3
  • Jestem za 1
  • Jestem przeciw 2
Napisano

@Qubix odnośnie 1 filmiku biliśmy się na drodze ale nie nie na twoim pasie widać tutaj perfidnego vdm'a i jazde pod prąd bo nawet przez chwile nie było widać jak wracasz na swój pas. Przeprosin żadnych od ciebie nie usłyszałem. Wystarczyło by napisać na czacie / na globalu w przypadku 2 filmiku. Mieliśmy okazje rozmawiać po moim banie na discordzie gdzie wystarczyło za wszystko przeprosić a wspominałem wam ze napisze skargę za vdm"y jazde pod prad czy toksyczność to nawet się nie przejąłeś, powinieneś być wdzięczny ze tej skargi nie napisałem a mogłem.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ze względu na niską liczbę kar, ban zostaje skrócony o połowę. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...