McRoyal Napisano 28 Marca 2021 Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) Nick: McRoyal Nick osoby nakładającej kare: Miniu Powód nałożenia kary: Udostępnianie danych osobowych Krótki opis sytuacji: Przez selekcję która nastała w XRC pewne osoby ze złości postanowiły się mścić na znajomych tej organizacji m.n.i @infbird oberwało się też mi przez to że mam dobry kontakt z nim. Po kilku dniach licznego vdm’owania specjalnej jazdy pod prąd czy toksyczności z ich strony puściły mi nerwy i rzuciłem imieniem i nazwiskiem jednej osoby z grupy utrudniającej mi gre Dowody: Coś od siebie: Bardzo chciałbym przeprosić za moje zachowanie. Nie chciałem żeby tak wyszło jednak tak sie stało liczę na wyrozumiałość. Edytowane 28 Marca 2021 przez McRoyal 1 15 7
Qubix Napisano 28 Marca 2021 Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) Okej tylko że po tym jak cię potrąciłem lub w was wleciałem was przeprosiłem a odnošnie pierwszego filmiku biliście się na drodze. A po za tym nie raz wymuszaliście VDM pisze o niektórych osobach z organizacji BR Edytowane 28 Marca 2021 przez Qubix 3 1 2
McRoyal Napisano 28 Marca 2021 Autor Napisano 28 Marca 2021 @Qubix odnośnie 1 filmiku biliśmy się na drodze ale nie nie na twoim pasie widać tutaj perfidnego vdm'a i jazde pod prąd bo nawet przez chwile nie było widać jak wracasz na swój pas. Przeprosin żadnych od ciebie nie usłyszałem. Wystarczyło by napisać na czacie / na globalu w przypadku 2 filmiku. Mieliśmy okazje rozmawiać po moim banie na discordzie gdzie wystarczyło za wszystko przeprosić a wspominałem wam ze napisze skargę za vdm"y jazde pod prad czy toksyczność to nawet się nie przejąłeś, powinieneś być wdzięczny ze tej skargi nie napisałem a mogłem.
miniu Napisano 11 Kwietnia 2021 Napisano 11 Kwietnia 2021 Ze względu na niską liczbę kar, ban zostaje skrócony o połowę. 1
Rekomendowane odpowiedzi