Skocz do zawartości

ElChapo ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: ElChapo

Nick osoby nakładającej kare:Proklin

Powód nałożenia kary: Obraza administracji 

Krótki opis sytuacji: Rozmowa prywatna na discordzie z supportem na temat mojego muta w grze , po czym  dostaje bana za rzekomą obraze administracji.Jest to zdanie wyciągnięte z kontekstu zresztą widać to na sceenach załączonych niżej.

Dowody: Screenshoty/cała rozmowa na discordzie

Coś od siebie: Karany inaczej niż wszyscy na tym serwerze 

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

• Haha 6
  • Jestem za 22
  • Jestem przeciw 1
Napisano (edytowane)

To co sie dzieje na prywatnym discordzie nie powinno miec w ogóle nic wspólnego z serwerem. Zwykle pomowienie i niekompetentna nowa administracja. #MuremZaElChapo

Edytowane przez IgorEss
  • Like 1
  • Jestem za 7
Napisano (edytowane)

Dlaczego discord został połączony z serverem? Wyłudzenie sidu pod pretekstem usunięcia kary.  #muremzaelchapo

Edytowane przez INFBIRD
  • Like 1
  • Jestem za 2
  • Jestem przeciw 1
Napisano (edytowane)

I jeszcze specjalne wyludzenie sida zeby proklin go zbanowal zdalnie i klamstwo ze strony Norcia, bo kar nie mozna cofac :)

Edytowane przez IgorEss
  • Like 1
  • Jestem za 1
Napisano

nie powinien byc discord łaczony z gra #muremzaelchapo

• Jestem za 1
Napisano

Bo server nie ma się czym zajmować tylko prywatnymi sprawami, imo bezsensu 

Napisano

Nie powinno być czegoś takiego, że administrator wyłudza sid, aby nadać karę. Ale to tylko moje skromne zdanie.
#MuremZaElChapo

Napisano

Łączenie prywatnych wiadomości z serwerem? Lekka przesada. Brak kompetencji ze strony supporta. #muremzaelchapo

Napisano

Discord a serwer to dwie inne rzeczy. Jeszcze bym zrozumiał gdyby sytuacja miała miejsce na serwerowym discordzie ale to jest rozmowa prywatna. #muremzaelchapo

Napisano

To co pisał pv nie powinno mieć nic wspólnego z reportem. Nie ma też logicznego wyjaśnienia za co jest kara, więc jak na moje to Chyzokox jest narazie niewinny.

• Developer/owner
Napisano

Obraza administracji jest nadal obrazą, to nie są prywatne ustalenia między graczami... To ktoś kto przychodzi i postanawia ubliżać ekipie serwera.

Apelacja odrzucona.

• Like 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...