CzaChaRunn Napisano 23 Marca 2021 Napisano 23 Marca 2021 Data i godzina zdarzenia:23.03.2021 20:00 Nick oskarżającego:CzaChaRunn Nick oskarżonego:NAB, cab_xxx, JCOB12, Qwertex Powód napisania skargi: Jak widać koledzy z organizacji BR notorycznie utrudniają grę, taranują, VDM i wyzywają. Jak widać wszystko na załączonych filmikach. Dowody w postaci logów lub screenshotów: 1 7 1 2 3
Qwertex Napisano 23 Marca 2021 Napisano 23 Marca 2021 Dobry, nie my mamy problem tylko magiczna 3 graczy od was z organizacji, którzy przyszli i kazali zabrac pojazdy z ,,Nie naszej" posesji a dokladnie ,,Szopy" obok domu organizacyjnego 2 5 1
NAB Napisano 23 Marca 2021 Napisano 23 Marca 2021 Witam skarga zawiera również mnie, rozumiem że tylko pierwszy załączony filmik na którym to twój kolega stoi (AFK) w kolejce na mechaniku a gdy wjechałem przed niego kolega nagle się obudził i zaczął mnie taranować. Myślę, że jest to mało poważne zachowanie jako iż mógłby powiedzieć że nie afczył i poprosić o odsunięcie a nie taranować. Moim skromnym zdaniem to on zasługuje na (karę). A co do dalszych filmików odnoszących się do moich ziomków szkoda, że na siebie nic nie wysłałeś. Dziękuje pozdrawiam. Smacznej kawusi ... 1 9 1
CzaChaRunn Napisano 23 Marca 2021 Autor Napisano 23 Marca 2021 @Qwertex To nie jest powód do utrudniania rozgrywki, taranowania. @NAB Na koniec jeszcze wyzywałeś . szkoda, że na siebie nic nie wysłałeś. Skora tak piszesz to na pewno posiadasz takowe nagranie ciekawe w takim razie czemu go nie wstawiłeś. 4
Qwertex Napisano 23 Marca 2021 Napisano 23 Marca 2021 (edytowane) Ja tylko stalem i patrzylem, jezeli to jest utrudnianie to ja nie wiem. Fakt odezwalem sie raz na jakiś czas ale wg. Mnie to nie bylo nic toksycznego. Nawiązujac do dzisiejszej sytuacji. Edytowane 23 Marca 2021 przez Qwertex 2
CzaChaRunn Napisano 23 Marca 2021 Autor Napisano 23 Marca 2021 Stojąc nie utrudniasz gry też nikt ci nie zarzuca, że byłeś toksyczny. Ale brałeś udział w tym przedsięwzięciu więc też zostałeś zaznaczony. 1
INFBIRD Napisano 23 Marca 2021 Napisano 23 Marca 2021 (edytowane) miss click . Edytowane 23 Marca 2021 przez INFBIRD 1 2
MichalJumper Napisano 23 Marca 2021 Napisano 23 Marca 2021 Skargę odrzucam, BR to prawilni ziomale z grochowskiego rejonu mający papiery kaskadera. Odwołując się do sytuacji na mechaniku, kolega najpewniej sobie walił/trzepał/tarmosił swojego małego przyjaciela Wacka, a gdy zobaczył, że ktoś go wyprzedził to zaczął taranować, więc zachowanie nie na miejscu. Przedstawiony VDM też się nie liczy, ponieważ jak wyżej wspomniałem ziomale z BR mają papiery kaskadera. Od siebie dodam, że tych członków bez mutacji polecam zgłosić do chórku kościelnego na kategorię dla dziewcząt, tam sie lepiej sprawdzą. 1 1 3
CzaChaRunn Napisano 23 Marca 2021 Autor Napisano 23 Marca 2021 (edytowane) Kolego sympatyczny co się wypowiada tutaj, a nie powinien, pierw zapoznaj się z regulaminem a następnie się wypowiadaj. Obowiązuje całkowity zakaz wypowiadania się osób niezwiązanych ze skargą. Edytowane 23 Marca 2021 przez CzaChaRunn
MichalJumper Napisano 23 Marca 2021 Napisano 23 Marca 2021 1 minutę temu, CzaChaRunn napisał: @MichalJumper Pierw zapoznaj się z regulaminem a następnie się wypowiadaj. Obowiązuje całkowity zakaz wypowiadania się osób niezwiązanych ze skargą. Jestem Prezydentem, więc moge wszystko, możesz także mówić mi Prezesie/Szefie, więc leć po flaszke i może ci wybacze.
NAB Napisano 23 Marca 2021 Napisano 23 Marca 2021 @CzaChaRunn to twój kolega zaczął wyzywać od baranów i ty masz prbolem do mnie ?
CzaChaRunn Napisano 23 Marca 2021 Autor Napisano 23 Marca 2021 Zdaje sobie z tego sprawę, ale ja Ciebie już nie wyzywałem, a Ty mnie już tak.
Qwertex Napisano 24 Marca 2021 Napisano 24 Marca 2021 według mnie jedyna słuszna reakcja to ,,xD". Mylisz sie w zeznaniach kolego
CzaChaRunn Napisano 24 Marca 2021 Autor Napisano 24 Marca 2021 Nie gubię się w zeznaniach tylko pierw zapisałeś dlaczego to robicie, to napisałem że to nie jest powód do tego typu zachowań. A w następnej wiadomości tłumaczyłeś się co robiłeś to ci przytaknąłem, ale z racji że że tam byłeś to również zostałeś oznaczone. Tym razem Ci wybaczam ale następnym razem czytaj ze zrozumieniem.
MichalJumper Napisano 24 Marca 2021 Napisano 24 Marca 2021 13 godzin temu, Qwertex napisał: Dziekuje za przebaczenie krulu zuoty. 5 złoty
Developer/owner proklin Napisano 3 Sierpnia 2021 Developer/owner Napisano 3 Sierpnia 2021 @JCOB12 - traci uprawnienia kategorii B na 7 dni za taranowanie@Wilczek99 - otrzymuje ostrzeżenie za taranowanie na mechaniku Reszta to zbędne zajmowanie naszego czasu... Prowokujecie się wzajemnie i dziwicie się, że druga strona jakoś na to reaguje... Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi