Skocz do zawartości

Skarga na NAB, cab_xxx, JCOB12, Qwertex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia:23.03.2021 20:00

Nick oskarżającego:CzaChaRunn

Nick oskarżonego:NAB, cab_xxx, JCOB12, Qwertex

Powód napisania skargi: Jak widać koledzy z organizacji BR notorycznie utrudniają grę, taranują, VDM i wyzywają. Jak widać wszystko na załączonych filmikach.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

• Like 1
  • Haha 7
  • Sad 1
  • Jestem za 2
  • Jestem przeciw 3
Napisano

Dobry, nie my mamy problem tylko magiczna 3 graczy od was z organizacji, którzy przyszli i kazali zabrac pojazdy z ,,Nie naszej" posesji a dokladnie ,,Szopy" obok domu organizacyjnego

• Like 2
  • Jestem za 5
  • Jestem przeciw 1
Napisano

Witam skarga zawiera również mnie, rozumiem że tylko pierwszy załączony filmik na którym to twój kolega stoi (AFK) w kolejce na mechaniku a gdy wjechałem przed niego kolega nagle się obudził i zaczął mnie taranować. Myślę, że jest to mało poważne zachowanie jako iż mógłby powiedzieć że nie afczył i poprosić o odsunięcie a nie taranować. Moim skromnym zdaniem to on zasługuje na (karę). A co do dalszych filmików odnoszących się do moich ziomków szkoda, że na siebie nic nie wysłałeś.                                 Dziękuje pozdrawiam.                                                                                                                                                                                         Smacznej kawusi ...

• Haha 1
  • Jestem za 9
  • Jestem przeciw 1
Napisano

@Qwertex To nie jest powód do utrudniania rozgrywki, taranowania.

@NAB Na koniec jeszcze wyzywałeś :)szkoda, że na siebie nic nie wysłałeś. Skora tak piszesz to na pewno posiadasz takowe nagranie ciekawe w takim razie czemu go nie wstawiłeś.

• Jestem przeciw 4
Napisano (edytowane)

Ja tylko stalem i patrzylem, jezeli to jest utrudnianie to ja nie wiem. Fakt odezwalem sie raz na jakiś czas ale wg. Mnie to nie bylo nic toksycznego. ;)

Nawiązujac do dzisiejszej sytuacji.

Edytowane przez Qwertex
  • Like 2
Napisano

Stojąc nie utrudniasz gry też nikt ci nie zarzuca, że byłeś toksyczny. Ale brałeś udział w tym przedsięwzięciu więc też zostałeś zaznaczony.

• Jestem przeciw 1
Napisano (edytowane)

miss click .

Edytowane przez INFBIRD
  • Haha 1
  • Jestem za 2
Napisano

Skargę odrzucam, BR to prawilni ziomale z grochowskiego rejonu mający papiery kaskadera.

Odwołując się do sytuacji na mechaniku, kolega najpewniej sobie walił/trzepał/tarmosił swojego małego przyjaciela Wacka, a gdy zobaczył, że ktoś go wyprzedził to zaczął taranować, więc zachowanie nie na miejscu.

Przedstawiony VDM też się nie liczy, ponieważ jak wyżej wspomniałem ziomale z BR mają papiery kaskadera.

Od siebie dodam, że tych członków bez mutacji polecam zgłosić do chórku kościelnego na kategorię dla dziewcząt, tam sie lepiej sprawdzą. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Jestem za 3
Napisano (edytowane)

Kolego sympatyczny co się wypowiada tutaj, a nie powinien, pierw zapoznaj się z regulaminem a następnie się wypowiadaj. 

• Obowiązuje całkowity zakaz wypowiadania się osób niezwiązanych ze skargą.
Edytowane przez CzaChaRunn
Napisano
1 minutę temu, CzaChaRunn napisał:

@MichalJumper Pierw zapoznaj się z regulaminem a następnie się wypowiadaj. 

• Obowiązuje całkowity zakaz wypowiadania się osób niezwiązanych ze skargą.

Jestem Prezydentem, więc moge wszystko, możesz także mówić mi Prezesie/Szefie, więc leć po flaszke i może ci wybacze.

Napisano

Zdaje sobie z tego sprawę, ale ja Ciebie już nie wyzywałem, a Ty mnie już tak.

Napisano

według mnie jedyna słuszna reakcja to ,,xD". Mylisz sie w zeznaniach kolego

obraz_2021-03-24_011558.png

Napisano

Nie gubię się w zeznaniach tylko pierw zapisałeś dlaczego to robicie, to napisałem że to nie jest powód do tego typu zachowań. A w następnej wiadomości tłumaczyłeś się co robiłeś to ci przytaknąłem, ale z racji że że tam byłeś to również zostałeś oznaczone. Tym razem Ci wybaczam ale następnym razem czytaj ze zrozumieniem.

Napisano
13 godzin temu, Qwertex napisał:

Dziekuje za przebaczenie krulu zuoty.

5 złoty

• 4 miesiące temu...
  • Developer/owner
Napisano

@JCOB12 - traci uprawnienia kategorii B na 7 dni za taranowanie
@Wilczek99 - otrzymuje ostrzeżenie za taranowanie na mechaniku

Reszta to zbędne zajmowanie naszego czasu... Prowokujecie się wzajemnie i dziwicie się, że druga strona jakoś na to reaguje...

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...