Skocz do zawartości

Skarga na gracza romet

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałbym dodać że to nie pierwszy raz kiedy tak robią, już kilkanaście razy ta czwórka graczy utrudniała rozgrywkę jeżdżąc po Grapeseed szukając osób sadzących po czym chcieli wyłudzać pieniądze za nie podkablowanie. Może to nie moja skarga ale chciałem dodać moje 5 groszy aż ci gracze specjalnie utrudniają rozgrywkę wszystkim.  

• Like 3
  • Jestem za 16
Napisano (edytowane)

Heja,
Na początku dodam że połowa w tym to nie prawda. Sam zaproponowałeś nam taką ofertę jako pierwszy, my się na nią zgodziliśmy bo czemu chyba każdy by się zgodził jak napisałeś że jak nie będziemy na ciebie kapować to dasz nam 20k na łepka. Co do utrudniania rozgrywki, jeżeli uważacie że "konfidencenie" albo inaczej podpierdalanie to jest utrudnianie gry graczą to rzeczywiście jest w tym coś, ale to się skończy z jakimś czasem.

Edytowane przez romet
  • Jestem przeciw 43
Napisano

Jeżeli tak jest to co oznacza ten ss?unknown.png.0e53d78b50976d41d8ff292b4929780d.pngunknown.png.0e53d78b50976d41d8ff292b4929780d.png

• Like 1
  • Jestem za 1
Napisano

Bo to jest telefon z numerem alarmowym z podpunktem Krzaki marichuany aby dzwonić. 

Napisano

Panowie widać lubią utrudniać grę innym graczom
image.png.2c4aca47d1452eecd4fec33213175c5c.png 

• Like 1
Napisano

Niestety gracz o nicku Gorilla jest lekko inni niż normalny zdrowy człowiek.

Napisano

To zweryfikuje administracja ale było już kilku delikwentów którzy tylko jeździli i zgłaszali plantacje. Z naciskiem na było.  

• Like 1
  • Jestem za 1
Napisano (edytowane)

tak jak mówiłem, pierwszy zaoferował nam to w grze i kazał się dogadać na discordzie. W logach na serwerze można to też zobaczyć

Brak opisu.

Edytowane przez romet
Napisano (edytowane)

Taka oferta była zmanipulowana waszą częstą obecnością na posiadlosci mojej org i widzac ze jestescie zainteresowani taka oferta żartobliwie wam zaproponowałem a wy rzuciliscie sie jak przysłowiowa ślepa kura na ziarno. :)

Edytowane przez YoloMajQul
  • Like 1
Napisano

I nie przekazałem wam żandej gotowki zeby naprostowac ale widać to na załączonych nagraniach 

Napisano

Nikt nam nie przekazal żadnej gotówki.A po drugie juz nie robimy tego co robiliśmy bo nam się nie chce juz pa.

• Haha 1
  • Jestem przeciw 2
  • 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...