XxGutingo Napisano 19 Marca 2021 Napisano 19 Marca 2021 (edytowane) Nick: XxGutingo Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Rozdawanie majątku Krótki opis sytuacji: Administracja serwera zauważyła w logach znaczną ilość przekazywanej gotówki jednej osobie bezzwrotnie, stąd też został nałożony ban na 2 lata. Dowody: Przykro mi, lecz nie posiadam dowodów. Coś od siebie: Po dłuższym namyśleniu postanowiłem wrócić na serwer. Zauważyłem, że wiele się zmieniło odkąd nie uczęszczam na serwer co mnie bardzo zainteresowało. Żałuję za nie przemyślaną sytuację złamania regulaminu. Jestem wstanie przyjąć wszelkie prace społeczne i inne formy kary. Edytowane 19 Marca 2021 przez XxGutingo 2
quainn Napisano 19 Marca 2021 Napisano 19 Marca 2021 Dajcie mu szanse to dobry chłopak jest,zmienił się ❤️ :c 1
miniu Napisano 11 Kwietnia 2021 Napisano 11 Kwietnia 2021 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: -wipe konta - wyczyszczenie wszystkich postępów (poza ewentualną walutą premium) -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 15k na pizzaboy'u w miesiąc ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi