Flynnu Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Miałem problem z włączeniem ragemp. Przy włączaniu odpalał się Rockstar Launcher, po czym sie zamykal, wiec postanowilem, ze wlacze normalnie gta v i może to mi pomoże, aczkolwiek, żeby włączyć gta musiałem zaktualizować grę. Teraz po aktualizacji wyświetla mi się takie coś, jak w załączonym pliku. Da sie jakos cofnac wersje update gry, czy trzeba czekac na update rage'a? dzis w nocy, okolo 1 jeszcze wszystko działało 1
belzebub23 Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Tak samo u mnie Myślałem że trzeba update gry zrobić ale gra jest aktualna
Bartoszz Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Ehh temat wałkowany na dsc... R* wypuściło nowy update, który nie jest kompatybilny z obecną wersją Rage, dlatego pozostaje nam tylko czekać na aktualizacje od strony Rage. Jeżeli ktoś z was ma wersję np. Steam, może poprosić kolege / kogoś innego o podsłanie niezaktualizowanych plików (musi być ta sama platforma co wasza), ale robicie to na własną odpowiedzialność 1
Recommended Posts