Jump to content

Lagi na serwerze

Recommended Posts

Posted

Witam nie wiem czym to jest spowodowane ale mam nastepujacy problem mam ping 40 internet smiga normalnie nie mam lagów nic na innych grach wchodzę na rage mam takie kolosalne lagi ze ekwipunek otwieram po 5 m ale co najlepsze ludzie znajomi obok normalnie graja to tak jak by moja postac była jakas zacofana w rozwoju przez telefon mogę pisac smsy dochodzą na bieżąco wiec nie ogarniam tak naprawde co jest grane .
Nie wiem czym to jest spowodowane ale juz rozkładam recę 
Nie wydaje mi sie zeby to była wina lapka  bo jednak specyfikacja nie jest ani słaba na lajcie na ultra ramu wielki naddatek ... no nie mam pojecia co jest.

Posted

Spróbuj podłączyć się pod inną sieć i zobaczyć czy opóźnienia też będą występowały.
Sprawdzałeś jak się ma obciążenie komputera podczas gry? To też może być powodem.

• 3 weeks later...
Posted

Obciążenie podczas gry każdego z podzespołów to jakieś 20% / 

Najdziwniejsze ze wszystkie inne gry śmigają normalnie w sumie Rage też do czasu gdy nie wejdzie więcej ludzi dzis zauważyłem że póki tak bylo 150 osób jeszcze grałem normalnie teraz już w dzień ciężej.  Czym to mogłoby być spowodowane moze ktos ma jakieś szersze pojęcie 

• 1 year later...
  • Contributor
Posted

Z powodu braku aktywności tematu.

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Arrow locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...